Bibarț, Bîlcea, Bulumac, Fifor, Vlad și Lupaș, în SONDAJUL comandat de PNL pentru stabilirea CANDIDATULUI la Primăria Arad

Bibarț, Bîlcea, Bulumac, Fifor, Vlad și Lupaș, în SONDAJUL comandat de PNL pentru stabilirea CANDIDATULUI la Primăria Arad

La Arad se desfășoară zilele aceastea sondajul comandat de conducerea centrală a PNL pentru stabilirea candidatului liberal la alegerile pentru funcția de primar al municipiului.

Potrivit informațiilor noastre, în sondaj au fost incluși principalii pretendenți – mai mult sau mai puțin oficial – la funcția de primar Călin Bibarț și Sergiu Bîlcea (ambii de la PNL), Mihai Fifor (PSD), Sebastian Bulumac (PLUS), Sergiu Vlad (USR), Marin Lupaș (PRO România).

Sondajul a fost comandat de conducerea PNL București pentru a vedea cine este liberalul care se clasează cel mai bine, are cea mai mare notorietate, cotă de încredere, intenție de vot, potențial de creștere și se va apropia cel mai mult de profilul dorit de alegători.

„Desemnarea candidatului va fi făcută, în cea mai mare măsură, în funcție de datele din acest sondaj, pentru că obiectivul nostru e să câștigăm, desemnând candidatul care este cel mai bine plasat și care are cea mai mare șansă să câștige. Adică, acel candidat care are cea mai mare notorietate, cotă de încredere, intenție de vot, potențial de creștere și corespondență cu profilul de primar care este dorit de alegători”, a declarat pentru NewsAr.ro, înainte de demararea sondajului, președintele PNL Ludovic Orban.

  1. Daca PNL testeaza electoratul cu privire la sansele celui mai bun liberal pentru functia de primar, sa intelegem ca Fifos, Bulumac, Vlad sau Lupas sint tot candidati ai PNL?

    Daca doreau sa stie care este liberalul cel mai bine clasat in sondaj, de ce nu au pus doar membrii PNL?

    Raspunde
  2. Asa se fac sondajele se testeaza si concurenta.

    Raspunde
  3. BIBART este favoritul aradenilor .Nu stiu cum va reactiona ministresa GEANINA amantul BILCEA va fi pe locul 3,4 in preferintele aradenilor.

    Raspunde
  4. Dar primul in inima ei, asta e tot ce conteza!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.