Biblioteca Județeană și NewsAr vă invită la o seară de muzică și poezie

Biblioteca Județeană și NewsAr vă invită la o seară de muzică și poezie

Seară de muzică și poezie cu Adrian Ivanițchi și Dinu Olărașu, sâmbătă la Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad.

Evenimentul va avea loc sâmbătă de la ora 18 în Sala „Centenar” a bibliotecii. Cei prezenți vor face cunoștință cu albumul „Tânăr și acum”, a lui Adrian Ivanițchi, și cu volumul „An”, avându-l ca autor pe Dinu Olărașu, volum ce însumează „caietele” Primăverii, Verii, Toamnei și Iernii.

Organizatorii evenimentului sunt Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad și NewsAr.ro.

Descins în muzica folk din Cetatea Sighişoarei, Adrian Ivaniţchi este unanim recunoscut ca un „monstru sacru” al acestui gen. Iubitorii arădeni ai folk-ului l-au înnobilat și cu titlul de „marchiz de Bulci“, grație prezenței constante și aplaudate la festivalul organizat pe Malul Mureșului, în apropierea Castelului Mocioni.

Dinu Olărașu este și el un nume binecunoscut iubitorilor de poezie și muzică folk, în „palmaresul” său figurând premiul Uniunii Scriitorilor pentru poezie, premiul pentru cel mai bun cîntec folk, „N-ai nevoie de foarte multe…” (Premiile Muzicale Radio România, ediția a cincea) și premiul de excelență al Festivalului „Om bun”.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.