S-A SINUCIS! Era celebru pentru rolul său dintr-un SERIAL ÎNDRĂGIT de MILIOANE de oameni

S-A SINUCIS! Era celebru pentru rolul său dintr-un SERIAL ÎNDRĂGIT de MILIOANE de oameni

Este al doilea actor din distribuția acestui faimos serial care își pierde viața la o vârstă foarte tânără. Apropiații și fanii sunt în șoc.

„Glee” a fost un serial „musical-comedy-drama” care s-a bucurat de un foarte mare succes pe tot globul. Fanii urmăreau cu sufletul la gură ce se întâmplă cu viețile personajelor, iar în 2013 când a fost anunțat decesul lui Cory Monteith, care jucase unul din rolurile principale, vestea a căzut ca un trăsnet. Cory a murit la doar 31 de ani din cauza unei supradoze.

La cinci ani de la această tragedie, a urmat a doua. Un alt actor din distribuția „Glee” a fost găsit fără suflare. Mark Salling s-a spânzurat într-o pădure din Los Angeles, la vârsta de 35 de ani.

Salling a recurs la acest gest extrem cu câteva săptămâni înainte să fie arestat și condamnat la închisoare pentru deținerea a peste 50 000 de materiale pornografice cu minori. Potrivit primelor informații, Mark se lupta cu o depresie severă și nu a putut suportat situația, acesta fiind motivul pentru care și-a luat zilele.

Sursa: The Sun

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.