Bijuterii Arad Argint Belladonna: Accesorii pentru femei şi Studio FOTO Fashion, de săptămâna viitoare în Arad

Bijuterii Arad Argint Belladonna: Accesorii pentru femei şi Studio FOTO Fashion, de săptămâna viitoare în Arad

Cel mai nou magazin de bijuterii de argint şi accesorii pentru femei se deschide în Arad pe strada pietonală Mețianu, la numărul 4. Este vorba despre un show-room de bijuterii de argint Belladona și despre un studio FOTO Fashion. Magazinul din Arad va fi inaugurat luni, între orele 13 şi 20. Prezentatoarea evenimentului va fi Izabela Vekas.

Începând de marţi, 21 mai, magazinul va fi deschis zilnic între orele 9 şi 18 iar sâmbăta între 10 şi 14.

Belladonna este un magazin de bijuterii de argint cu pietre semiprețioase cu tendinţe din moda europeană mai ales din Portofino şi Monte Carlo. Iniţiatorul magazinului de bijuterii, care cuprinde şi un studio foto, este scriitorul Luca Vincenti, care este şi directorul de imagine al show-room-ului de bijuterii de argint Belladona.

„Voi aduce la Arad nu numai un magazin, ci un adevărat brand inspirat din moda europeană, care cuprinde tendinţe din Portofino, Monte Carlo şi Coasta de Azur. Conceptul Belladonna este concentrat pe  producţia şi comercializarea în Arad a bijuteriilor de argint cu cristale semiprețioase. El împletește în mod fericit tradiția bijuteriei artizanale italiene cu tendințele contemporane. Belladonna urmărește să aducă în fața clienților bijuterii de argint originale care se vor găsi atât în magazin cât și online, pe site-ul www.bijuterii-belladonna.ro, accesibile oricărui buzunar, care să încânte privirea admiratorilor. Bijuteriile de argint pot fi cumpărate la prețuri între 50 de lei și 1.000 de lei”, a declarat Luca Vincenti.

Marca își are propria istorie, ce pornește din anul 1893 când Paolo împreună cu fiul său Riccardo, au pus bazele unei afaceri cu bijuterii destinate în principal reprezentanților marilor familii nobiliare. De altfel, Paolo se evidențiase deja ca aurar și artizan de bijuterii și obiecte prețioase.

Soția sa, Medea Costa, având o mare pasiune pentru desen și o mare capacitate creatoare, se va remarca prin designul deosebit al pieselor realizate în micul atelier al lui Paolo. Riccardo s-a născut și a crescut în ambientul micului magazin de bijuterii cu pietre semiprețioase și prețioase al părinților săi, frecventat de toata lumea bună a Italiei.

În anul 2013, tradiția a fost reluată și reîmprospătată sub o conducere nouă şi anume cea a lui Luca Vincenti care a dat amprenta artistică firmei. Astfel, bijuteria artizanală italiană a ajuns la un nou nivel, încorporând în designul specific al cristalelor o claritate excepțională. Bijuteriile de argint Belladonna pot fi cumpărate în Arad în cutii de lemn personalizate cu un design aparte cu numele destinatarului. Vechiul și noul se împletesc în mod fericit, rezultatul fiind colecţii de bijuterii cu pietre semiprețioase de calitate superioară, accesibile ca preț, care pot înfrumuseța ținuta oricărei femei: Inele de logodnă, cercei cu cristale, brățări cu cristale, coliere bijiterii, accesorii bijuterii, etc.

Luca Vincenti o are ca invitată la eveniment pentru a expune câteva opere de artă pe acuarelista arădeană Aneta Beatrice Filip. Aceasta va fi prezentă cu acuarele de dimensiuni mari. Artista este cunoscută atât în ţară, în special pentru expozitţile din capitală, cât şi peste graniţă. Lucrările ei au fost expuse la Bruxelles, în Parlamentul European, la Santorini, frumoasa insulă a Greciei, dar şi în ţări mai apropiate de graniţele noastre.

site: http//bijuterii-belladonna.ro/

facebook: https://www.facebook.com/Bijuterii.Arad.Belladonna

Magazin Bijuterii Argint Belladonna

Studio Foto Fashion Belladonna

Strada Metianu 4 Arad (Romania)

Mobile:  +40 753644402

Tel. fix: +40 (371) 414 160

Program: Luni – vineri (9 – 18); Sâmbătă (10 – 14); Duminică (închis).

(P)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.