Un JEEP cu număr de Bucureşti a făcut PRĂPĂD pe o stradă din Arad (FOTO)

Un JEEP cu număr de Bucureşti a făcut PRĂPĂD pe o stradă din Arad (FOTO)

Un Jeep cu număr de Bucureşti a făcut prăpăd, vineri, pe o stradă din centrul Aradului.

Autoturismul de teren, care tracta o remorcă cu o şalupă, a agăţat o maşină şi a rupt crengi din copaci pe strada Octavian Goga. Mai mult decât atât, ar fi devenit recalcitrant, înjurându-l pe proprietarul maşinii căreia i-a produs pagube. Acesta din urmă a povestit toată întâmplarea pe Facebook.

„Mă jigneşte, mă înjură şi apoi pleacă. Cică nu i-am facut loc cu remorca, bara spartă a fost agăţată cu semnalizarea remorcii”, a spus Daci D. Dacian.

Acesta a afirmat că va depune plângere la Poliţie.

Foto: Facebook/ Daci D. Dacian

  1. Adevaru-i undeva la mijloc, întâmplator am văzut o parte din “scandal” . La ce “discurs “a ținut bărbatul cu loganul, Doamne ajuta ca nu am fost eu cu jeepul, ca astăzi eram Arestat la ce bătaie ii dădeam. Tin sa precizez ca nu sunt o fire agresiva, dar la ce tâmpenii a scos pe gura, și la ce față avea, cred ca muream cu el de gât. PS: uitati-va la loganist ce postări și ce comentarii are pe Facebook .. exact tipul de “pierde vreme” și caută nod in papură la toți 🙂 Începe el sa posteze ce mașina are el de servici, sau cum o spălat el un Opel nu știu de care .. oameni buni, dacă și ăștia ajung știre pe Newsar, consider ca e cam grav.

    Raspunde
    • problema e nu cum a reactionat cel cu Loganul ci ca nu a oprit pentru amiabila cel cu jeepul. daca a fost recalcitrant putea chema Politia dar sa pleci mai departe dupa ce ai distrus ceva mi se pare strigator la cer

      Raspunde
  2. in plus acea remorca trailer e fara drept de circulatie in romania cu nr de germania fara asigurare casco e dosar penal!!!in plus nu conteaza ce are unul si altul pe facebook ca nu suntem tzate e treaba lui ce posteaza problema e de ce circuli tu cu nr ilegal in romania !!!??faceti plangere la politie si in mod sigur se lasa cu dosar penal acea remorca e ca si fara numar de inmatriculare e grav de tot!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.