Bîlcea, ATAC fără MENAJAMENTE la Fifor! Ce se ascunde în spatele criticilor aduse senatorului

Bîlcea, ATAC fără MENAJAMENTE la Fifor! Ce se ascunde în spatele criticilor aduse senatorului

Sergiu Bîlcea, preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Arad, se evidenţiază ca principal contestatar al PSD Arad şi al posibilului candidat al social-democraţilor la funcţia de primar al Aradului, senatorul Mihai Fifor.

Liberalul l-a atacat fără menajamente pe senatorul social-democrat, într-o conferinţă de presă. Atacul virulent al lui Bîlcea nu este întâmplător, acesta punctând în acest fel în competiţia internă din PNL în ceea ce priveşte desemnarea candidatului la funcţia de primar al Aradului.

„Senatorul Zero, Mihai Fifor, este o mare dezamăgire pentru Arad. Atât ca ministru, cât şi ca senator, Fifor nu a reuşit să iniţieze un proiect pentru Arad şi arădeni. Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad a adresat o serie de întrebări pentru senatorul Fifor, care a simţit nevoia să se laude cu finanţarea sistemului de sănătate din Arad”, a arătat Sergiu Bîlcea.

„Domnul Fifor este pentru Arad senatorul Zero, zero proiecte, zero realizări. Domnul Fifor prezintă ca un mare succes finanţarea unor proiecte prin PNDL, fără să spună că Aradul este printre ultimele judeţe din ţară la alocările prin PNDL din partea Guvernului PSD, dar pe primele locuri la contribuţii la bugetul de stat. Vreau să îl întreb pe senatorul Zero: de ce aţi acceptat ca Aradul să fie pe ultimele locuri la alocările prin PNDL? De ce aţi acceptat ca Aradul să piardă banii pentru un RMN la Arad? De ce nu a făcut nimic ca Aradul să nu piardă 45 de milioane de euro, dar a acceptat că Bucureştiul să fie exceptat şi şi-a păstrat fondurile? Au trecut doi ani de la preluarea guvernării de către PSD, românii au plătit 70 de miniştri cu zero rezultate pentru Arad”, a mai declarat Bîlcea.

Loading...
  1. Balcea sa mai lase atacurile si sa anunte aradenii ca CET Arad a blocat conturile Cet Hidrocarburi

    Raspunde
  2. ar face mai bine sa nu mai fie Falca 2

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.