SCHIMBĂRI la sistemul de transport public din Arad! Ce votează astăzi consilierii locali

SCHIMBĂRI la sistemul de transport public din Arad! Ce votează astăzi consilierii locali

Potrivit grupului de consilieri municipali ai PSD Arad, sistemul de transport public din municipiu trebuie privit drept un obiectiv menit a fi supus unei modernizări drastice iar asta în ideea unui confort şi a unui grad de atractivitate sporit pentru arădeni.

În acest spirit, consilierul municipal social democrat Cosmin Buruc și colegii săi vor vota astăzi modificările necesare pentru implementarea sistemului de e-ticketing la nivel de municipiu.

 „Ne dorim cu toţii un sistem de transport public eficient, atractiv și accesibil, unul menit să faciliteze orientarea călătorilor către utilizarea acestor servicii. În acest sens, flota propusă pentru integrare în viitorul sistem de e-ticketing este compusă din 86 de tramvaie și 21 de autobuze, modalitatea de finanţare fiind orientată către atragerea de fonduri nerambursabile prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. Suplimentar, introducerea unui sistem de monitorizare video constituie un pas spre modernitate şi eficienţă. Considerăm că se impune un salt calitativ considerabil în îmbunătăţirea acestor servicii publice, modificări care sunt doar în favoarea arădenilor”, consideră consilierul social-democrat Cosmin Buruc.

  1. Buna ziua,
    Cred ca ar trebui majorate numarul tramvaielor.
    Eu stau in Aradul Nou si circula din 15 in 15 minute.
    Acum 35 de ani la Oradea unele tramvaie circulau din 10 in 10 minute (Rogerius-Gara)
    In loc de parcari suspendate cred ca ar trebui cumparate tramvaie si lumea sa se obisnuiasca cu un transport public civilizat.
    Nu inteleg de ce au pensionarii gratuitate. Fiecare calator trebuie sa plateasca biletul.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.