Primăria, acuzată că CHELTUIE SERIOS pe festivități și luminițe, dar nimeni nu se ocupă să remedieze CRATERUL din fața Palatului Administrativ

Primăria, acuzată că CHELTUIE SERIOS pe festivități și luminițe, dar nimeni nu se ocupă să remedieze CRATERUL din fața Palatului Administrativ

USR Arad atrage atenția asupra faptului că dislocarea pietrelor cubice cu care este pavat carosabilul din fața primăriei Arad produce victime în continuare, după ce nu demult au mai fost răniți arădeni.

O nouă groapă, apărută în urmă cu o săptămână, îi pune pe cei care circulă cu mașina sau pe pietoni în pericol.

În timp ce Primăria cheltuie serios pe festivități și luminițe, timp de mai bine de o săptămână nimeni nu a găsit timp (sau bani) să remedieze craterul din fața palatului administrativ, în plin centrul municipiului, iar acesta face ravagii printre roțile arădenilor, spun cei de la USR Arad.

„Vorbim de o lucrare minoră de întreținere a carosabilului, al cărui cost nu poate depăși 100 de euro, iar ca durată, cu tot cu pregătirea materialelor, câteva ore. Nicidecum nu putem accepta ca după o săptămână să avem o asemenea groapă pe bulevard, în plin centrul orașului. Pentru că am condus noaptea, nu am observat groapa și am distrus o anvelopă, lovind gura de canal de lângă ea. Este o simplă pagubă materială, care mă afectează doar pe mine însă putea să provoace un accident mai serios, cu victime. Cerem primăriei să ia măsuri urgente pentru reparare drumului, precum și ca pe viitor să fie mai atentă la astfel de situații. Anul acesta au decedat doi pietoni pe calea Iuliu Maniu, înainte ca autoritățile să reacționeze. Avem nevoie de un primar mai prezent și o administrație mai atentă la probleme, nu de una lipsită de interes”, a declarat Răzvan Anghel, vicepreședinte USR Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.