Nu (mai) e totul roz la PNL. Ce și-au reproșat Falcă și Orban

Nu (mai) e totul roz la PNL. Ce și-au reproșat Falcă și Orban

Loviți crunt de realitatea sondajelor, liberalii arădeni se întreabă ce nu au făcut bine de le fuge electoratul de sub picioare.

Un răspuns a venit chiar de la președintele Ludovc Orban, prezent zilele trecute la Arad. Acesta i-a reproșat lui Gheorghe Falcă plecarea deputatului Eusebiu Pistru din partid. Falcă a replicat, însă, amintindu-i lui Orban că el a fost cel care l-a încurajat pe Pistru să lupte împotriva sa la alegerile pentru funcția de președinte al PNL Arad. Și așa a și fost, dacă ne aducem bine aminte, în primă fază centrul admițând (vezi jos!) contestația lui Pistru și amenințând cu invalidarea alegerilor. Că șefii liberali de la București au întors-o, ulterior, ca la Ploiești, e de notorietate, determinând prind comportamentul lor plecarea deputatului Eusebiu Pistru din PNL. Deci, vina e împărțită, oricât ar încerca acum Orban să arate cu degetul doar spre Gheorghe Falcă. Cel care, să fim serioși, are și el partea sa de vină: Să nu uităm cum a câștigat alegerile interne din filială și, de asemenea, cum i-a îndepărtat pe mulți din partid. Ne vine în minte Igaș, de exemplu, că de el se vor lega niște surprize, cât de curând! Cel puțin așa zice gura lumii slobodă!

Loading...
  1. degeaba tot scrieti ca interesul lui Orban e altul si e legat de Falca si de dedesubturle oculte ale politicii romanesti

    Raspunde
  2. Ludovic vine de la lud, deci despre asta e vorba….

    Raspunde
  3. Lucrurile sunt foarte clare pentru majoritatea aradenilor, Pistru zis vaselina nu a fost niciodata cu adevarat adversarul lui Falca , a fost si este o manevra sireata din partea Teflonatului ! In acest mod a reusit sa scoata din joc ALDE-le lu Ramoliceanu ! Atat Falca cat si Pistru sunt 2 BASISTI notorii si parsivi !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.