BIZAR/ Companie producătoare de mașini, ACUZATĂ că, din cauza unei funcții, mașinile PLEACĂ SINGURE DE PE LOC

BIZAR/ Companie producătoare de mașini, ACUZATĂ că, din cauza unei funcții, mașinile PLEACĂ SINGURE DE PE LOC

Un bărbat din Statele Unite acuză o companie producătoare de mașini că autoturismele pe care le scoate pe piață pornesc singure de pe loc și riscă să producă accidente.

A pățit-o chiar el, susține bărbatul.

Jared Overton, din statul american Utah este proprietarul unui autoturism marca Tesla Model S. El susţine că a lăsat maşina în parcare, a intrat într-o clădire şi, când s-a întors după cinci minute, a observat că maşina parcursese singură câţiva metri şi se izbise frontal de o remorcă.

Bărbatul a anunțat compania, dar producătorul auto susţine că vina aparține șoferului, care nu ar fi utilizat în mod corect funcţia Summon.

Americanul susține, însă, sus și tare, că funcţia Summon are un bug care permite maşinii să plece singură de pe loc chiar şi atunci când şoferul nu este în imediata apropiere a maşinii.

Deși nu recunosc nici în ruptul capului, reprezentanții Tesla Motors continuă să aibă probleme cu funcţia Summon, care permite parcarea automată a maşinii în anumite condiţii, chiar şi atunci când şoferul nu se află la volan.

Sursa: bgr.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.