„Bizonii Aradului” trec la AMENINŢĂRI! Pe Facebook!

„Bizonii Aradului” trec la AMENINŢĂRI! Pe Facebook!

Nu e destul că parchează cum vor, unde vor şi când vor, fără să păţească nimic, dar trec şi la ameninţări.

Pe grupul de Facebook „Bizonii Aradului” au început să curgă ameninţări cu bătaia sau aluzii cu trimitere la „şmecheri” şi „puşcărie”, din partea unor personaje deranjate de pozele care surprind maşini parcate aiurea, ilegal, în Arad.

„Prietene ai grije ce poze pui ca aşa bătaie o sa iti iei da o sa regreti toata viaţa ta că ai facut pagina asta….”, a scris pe Facebook unul dintre cei deranjaţi de pozele postate în grupul „Bizonii Aradului”.

Deocamdată, cei deranjaţi s-au limitat doar la ameninţări în spaţiul virtual.

amenintare bizon

  1. de vina e ca nu avem unde parca! alo se aude la primarie??? unde sunt parcarile?????????????

    Raspunde
    • sunt parcari destule.unde naiba ai vrea sa se mai faca .doar ca celor mai multi nu le place sa parcheze mai departe de 2 metri de unde au treaba.ideal ar fi sa fie doar 2 parcari .una la podgoria si una la teatru.si clar tot nu ar fi multumiti oamenii.

      Raspunde
  2. Orlando, zi-le ca ne pisam pe ei pe toti… asa… dinspre libertate inspre ghimpatele de la puscarie… sa-i ia valul…

    Raspunde
  3. Intai „smardoii” ar trebuii sa invete sa scrie si apoi sa treaca la amenintari 🙂

    Raspunde
  4. Vor exista tot timpul persoane care inteleg gresit libertatea si care au proasta impresie ca au doar drepturi si nocio obligatie doar pentru ca sunt fie pseudo-mafioti locali fie pentru ca au parcat masina lu’ tata si acuma o iau in freza… sa fiu sincer le urez multa bafta in invata sa parcheze

    Raspunde
  5. Ar trebui publicat si numele celui care e mare smecher … pentru ca in spatele calculatorului toti suntem bazati , avem relatii si tupeu cand defapt e doar o fetita !

    Raspunde
  6. Ce cocalari !…Oare nici atata gram de creier nu au incat sa isi dea seama ca se umplu de penibil? Ca vor sa para smecheri si ei de fapt put de prostie….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.