INUMAN ce i-au putut face! Ţinut în lanţuri 50 de ani, bătut şi înfometat, un elefant A PLÂNS atunci când a fost salvat!

INUMAN ce i-au putut face! Ţinut în lanţuri 50 de ani, bătut şi înfometat, un elefant A PLÂNS atunci când a fost salvat!

Momente emoţionante în India, unde un elefant, Raju, bătut, înfometat şi ţinut în lanţuri timp de 50 de ani, a plâns în momentul în care a fost salvat.

Aflând povestea sa, organizaţia caritabilă Wildlife SOS din Londra a trimis o echipă de zece oameni care l-a eliberat şi l-a dus la o clinică veterinară unde se află sub tratament.

Raju a fost furat de lângă mama lui când era pui iar de atunci, timp de 50 de ani, a fost torturat pentru a „cerşi” pe străzile din India. Lanţurile cu care era legat avea montate plăci cu ţepi, pentru a-l face mai uşor controlabil. Elefantul a supravieţuit cu mâncarea pe care i-o dădeau trecătorii, din milă, şi nu de puţine ori a mâncat plastic şi hârtie pentru a-şi potoli foamea.

Raju a fost salvat în timpul unei operaţiuni desfăşurate noaptea şi a plâns, pur şi simplu, în momentul eliberării sale, salvatorii continuându-şi misiunea cu lacrimi în ochi.

https://www.youtube.com/watch?v=kw4EtpN3o6Y

  1. Tiganii romani cum fac cu caii ? Doar sunt neamuri… mortii lor de paraziti…

    Raspunde
  2. nu poti exprima in cuvinte indignarea.cite animale ,se chinuiesc si nu stie nimeni ,nimic de ele? sa le dea ,D-ZEU sanatate ,oamenilor ce l-a salvat.am plins si nu pot sa accept in secolul 21 ,un astfel de comportament.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.