BLOCAŢI la SEMAFOR! „Se dau amenzi pe nedrept.” Ce se întâmplă în centrul Aradului (FOTO)

BLOCAŢI la SEMAFOR! „Se dau amenzi pe nedrept.” Ce se întâmplă în centrul Aradului (FOTO)

Situaţie „bizară” în centrul Aradului, pe strada Unirii, la întersecţia cu Bulevardul Revoluţiei.

Acolo există un semafor care îi pune în încurcătură pe unii şoferi.

Deşi nu se poate merge în faţă, decât la dreapta, pe intermitent, o şoferiţă atrage atenţia şi susţine că şoferii sunt amendaţi dacă trec în momentul în care semaforul care reglementează circulaţia în direcţia „înainte” arată culoarea roşie.

„În atenția șoferilor, semaforul de pe Unirii colţ cu Bulevardul Revoluţiei, se dau amenzi pe nedrept. Acel semafor funcţionează concomitent cu intermitentul şi doar la dreapta se poate circula şi se dau amenzi că nu se stă la semaforul roșu. Situația ar trebui reglementă de cei în măsură ori semafor ori intermitentul deoarece doar în dreapta se poate circula. Să se facă o petiție pe această problemă din partea șoferilor”, a atras atenţia Ica Florentina‎, pe Facebook.

Până una, alta mulţi şoferi rămân „blocaţi” în faţa semaforului, neştiind dacă să treacă, sau nu, pe culoarea roşie, deşi la dreapta este verde intermitent. O problemă pe care nu şi-au pus-o cei care au semaforizat tot oraşul, ori că a fost ori că n-a fost nevoie!

 

 1. Daca la dreapta e verde se poate trece

  Raspunde
 2. cine plateste amenda pt asta e fraier!! nu se poate da amenda decat daca vreun nebun o ia pe interzis spre Blaga

  Raspunde
 3. codul rutier 2017 art 59 pct 4 reglementeaza situatia descrisa.Se poate circula l a culuoarea verde intermitent chiar daca celalalt este rosu .Daca doamna a fost amendata de un politist probabil era de la politia locala.

  Raspunde
  • Politia locală poate da amenda doar pe articolele 111,142,143 la autoturisme …. Probabil doamna a luat amenda că nu a acordat prioritate pietonilor…..

   Raspunde
 4. pentru trecerea pe culoarea rosie se suspenda permisul si se dau puncte amenda, nu doar amenda.

  Raspunde
 5. Sincer eu nu vad unde este problema, din moment ce ai intermitent la dreapta pt ce sa stau la semafor ? Se aplica aceeasi regula ca la oricare alta intersectie…

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.