Mai multe articole din rubrica "" ↑

Bogdan Boca: „Aradul va avea platforme subterane de colectare a deșeurilor”

Bogdan Boca: „Aradul va avea platforme subterane de colectare a deșeurilor”

Proaspăt ales consilier local municipal, președintele Organizației Municipale de Tineret a PNL Arad (TNL Arad), Bogdan Boca, spune că își dorește un alt mod de abordare a problemelor cetățenilor și, totodată, un alt mod de a face politică.

„Săptămâna trecută, în cadrul primei ședințe de Consiliu Local Municipal, am fost martorii unor propuneri cel puțin ciudate, venite din partea grupului de consilieri PSD-ALDE. Vorbim despre niște propuneri de modificare a Regulamentului de funcționare a Consiliului Local Municipal, propuneri care ori încălcau legile în vigoare, ori existau deja în Regulament. Este cel puțin trist faptul că anumiți consilier locali, unii dintre ei tineri, alții aflându-se deja la cel de-al doilea mandat, nu cunosc nici legile, nici Regulamentul de funcționare al CLM. Ne dorim un alt mod de abordare a problemelor cetățenilor și un alt mod de a face politică. Ne dorim ca în viitoarele ședințe de Consiliu Local Municipal să nu mai avem parte de scandaluri și de astfel de propuneri inutile. Consiliul Local trebuie să funcționeze în interesul cetățenilor și nu să deservească interesele strict politice ale unor grupuri din opoziție”, spune Bogdan Boca.

În același timp, tânărul liberal anunță un prim proiect care să deservească cetățenii din municipiul Arad, referindu-se aici la construirea unor platforme subterane de colectare a deșeurilor din oraș.

„În campania electorală pentru alegerile locale din acest an am avut ocazia să străbatem toate cartierele din Municipiul Arad și să stăm de vorbă cu zeci de mii de arădeni. Am reușit să le prezentăm proiectele și propunerile noastre pentru următorii patru ani, dar și să le ascultăm problemele și doleanțele. În acest context, una dintre problemele ridicate de cetățeni se referă la colectarea deșeurilor și la mizeria care se produce în jurul punctelor de colectare a acestor deșeuri. Împreună cu ceilalți consilieri liberali am găsit o soluție care deja funcționează în alte orașe, am propus această soluție și domnului primar Gheorghe Falcă, acesta a fost de acord cu ea, iar în următoarea perioadă se vor face demersuri pentru implementarea ei. Este vorba despre platforme subterane de colectare selectivă a deșeurilor din cartiere. Prin acest sistem se păstrează curățenia și se elimină mirosul din zona în care se aruncă deșeurile. Gunoiul este colectat de operatorul de salubrizare, prin ridicarea containerelor cu o instalație hidraulică la nivelul solului. Practic, gunoiul este depozitat în pământ, igienic, fără să ocupe spațiu și fără ca oamenii străzii să aibă acces la deșeuri”, a explicat consilierul local municipal Bogdan Boca, președinte al Organizației Municipale de Tineret a PNL Arad (TNL Arad).

Loading...
 1. Mai tinere liberal sau pdlist ca nu mai stim ce esti- ai uitat sa-l injuri pe Ciupe.

  Raspunde
 2. Daca si BOCA a ajuns sa conduca Aradul inseamna ca suntem rezolvati….Ce sti tu Boca despre Arad ca tu esti venit pe aici de citiva ani ???

  Raspunde
 3. Boca mai mult scandal ca tine nu a facut nimeni.Ai mare tupeu si atit.

  Raspunde
 4. Inițiativă lăudabilă așteptată de mult de cetățenii Aradului.La fapte domnilor edili!.

  Raspunde
 5. Boca asta produce mai mult estrogen decat Alina Plugaru .

  Raspunde
 6. “Proaspat consilier”!!!?….cirnatii sunt proaspeti.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.