Consilierii municipali PNL cer Guvernului cedarea administrării Canalului Mureșel către Primăria Arad

Consilierii municipali PNL cer Guvernului cedarea administrării Canalului Mureșel către Primăria Arad

Consilierul local municipal Adrian Barbeș (PNL), a declarat luni, în cadrul unei conferință de presă, că liberalii vor rezolvarea problemei Canalului Mureșel în cel mai scurt timp. Acesta spune că o soluție pentru rezolvarea acestei probleme ar fi ca Guvernul să cedeze Primăriei Municipiului Arad administrarea Canalului Mureșel, iar autoritățile locale să se poată ocupa de rezolvarea acestei probleme. În acest sens, Barbeș spune că liberalii se vor alătura inițiativei lansate de niște cetățeni din cartierele Confecții, Pârneava și Cadaș, inițiativă ce constă în strângerea de semnături de la cetățenii din zonă pentru susținerea acestui demers.

„În anul 2012 a existat o soluție pentru rezolvarea problemei Canalului Mureșel. La acel moment au fost strânse câteva mii de semnături de la cetățenii care își doresc rezolvarea acestei probleme. A existat un proiect de intubare a acestui canal, dar odată cu instalarea Guvernului Ponta problema a fost lăsată de izbeliște, la fel ca multe alte proiecte din Municipiul și Județul Arad, iar finanțarea nu a mai venit. Principalul impediment în rezolvarea acestei probleme este faptul că acest canal este în administrarea Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare (ANIF), instituție aflată în subordinea Guvernului. În acest sens, în cazul în care ANIF nu dorește sau nu poate să rezolve această problemă, solicităm Guvernului cedarea administrării Canalului Mureșel către Primăria Municipiului Arad. Există deja o inițiativă a cetățenilor din cartierele Confecții, Pârneava și Cadaș, o inițiativă prin care se solicită rezolvarea acestei probleme. Ne alăturăm astfel acestui demers și vom sprijini inclusiv acțiunea de strângere de semnături. Atât Organizația de Tineret a PNL Arad, cât și anumite ONG-uri, și-au exprimat deja dorința de a se alătura acestui demers. Sperăm ca această problemă să poată fi rezolvată într-un timp cât mai scurt”, a declarat consilierul municipal Adrian Barbeș.

Loading...
 1. Doi purtători de țucal intelect limitat dar gata să borască tot ce dictează faraonul.

  Raspunde
 2. Boca, ti-ai gresit cariera..

  Raspunde
 3. Adi Barbes tu cel putin ai valoare dal la o parte pe Boca ca-ti stirbeste prestanta se baga in seama cu tupeul lui bine cunoscut.

  Raspunde
 4. aradean revoltat 5 iulie, 2016, 10:19 am

  ANIF ar trebui desfintat de tot. Nu fac nimic, doar merg la serviciu(daca merg) si-si ridica banii. Nu fac NIMIC ! Serviciu la FF (fara frecventa). Doar chefurile ii caracterizeaza ….la statiile de pompare ,cantoane. Niste paraziti.

  Raspunde
 5. ANIF suge bani publici nemeritat.Medicii si profesorii sunt nimic pe langa salariile la ANIf , care nu fac nimic si nu au nici o respundere.

  Raspunde
 6. Foarte bine fac domnii consilieri. De abia astept noi blocuri de la Bercea in zona Muresel. Sau sa il faca navigabil. Terminati odata cu pasajele, nu este nimic de castigat acolo. Domnul consilier Barbes nu este prost sa se bata pe gratis …

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.