Bogdan Boca: „Invit arădenii la ședințele CLM pentru a se convinge de comportamentul lipsit de respect pe care consilierii PSD îl afișează de fiecare dată”

Bogdan Boca: „Invit arădenii la ședințele CLM pentru a se convinge de comportamentul lipsit de respect pe care consilierii PSD îl afișează de fiecare dată”

Consilierul local liberal Bogdan Boca îi invită pe arădeni să asiste la ședințele de Consiliu Local Municipal (CLM) pentru a se convinge de comportamentul lipsit de respect pe care acesta susține că îl au consilierii social-democrați.

„Constat fără surprindere, că grupul de consilieri PSD-ALDE continuă să-i dezamăgească pe arădeni. Pe lângă faptul că au refuzat să voteze toate punctele de pe ordinea de zi, consilierii PSD au demarat procedura de scandal învățată de la șefii de partid. Consilierul PSD Vârcuș, subordonatul lui Fifor, a dat ordin ca toți consilierii din echipa lui să nu voteze niciun proiect de pe ordinea de zi. Dacă analizăm această ordine de zi putem observa la punctele trei și patru probleme sociale ale arădenilor, cum ar fi repartizarea unor locuințe persoanelor evacuate din imobilele retrocedate sau ale unor locuințe ANL. Nu înțeleg ce au acești consilieri PSD-ALDE acționează împotriva acestor proiecte  sau ce au împotriva atestării administratorilor de bloc. În calitate de consilier PNL le sugerez ca pe viitor să-și revizuiască comportamentul și să nu mai transforme sala  de ședință într-o arenă de circ, totul în detrimentul cetățenilor care i-au trimis în Consiliul Local”, afirmă Bogdan Boca (foto).

„Invit arădenii la ședințele CLM pentru a se convinge de comportamentul lipsit de respect pe care consilierii PSD îl afișează de fiecare dată”, a concluzionat consilierul PNL Bogdan Boca.

  1. ARADENII trebuie sa participe la sedintele CLM pentru a-si da seama de minciunile CIUMII ROSII

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.