Călin Bibarț: „Suntem ca la Radio Erevan. Pe lângă faptul că Aradul nu primește nimic, i se mai și ia”

Călin Bibarț: „Suntem ca la Radio Erevan. Pe lângă faptul că Aradul nu primește nimic, i se mai și ia”

Astăzi au avut loc două ședințe de Consiliu Local, cu o serie de proiecte importante pentrul bunul mers al municipiului Arad. O problemă stringentă a fost cea legată de căldura arădenilor pentru următoarea perioadă.

„Am avut astăzi două ședințe de Consiliu Local, una extraordinară și una extraordinară de îndată deoarece am avut o serie de puncte importante pe ordinea de zi. Așa cum ne-au obișnuit, consilierii PSD au refuzat să voteze toate proiectele prevăzute în prima ședință, chiar dacă a fost vorba despre blocuri ANL sau repartizarea unor locuințe pentru persoanele evacuate din imobile retrocedate. Acestora nu le-a păsat că era vorba despre cazuri sociale care trebuiau rezolvate cât mai rapid și eficient. În următoarea ședință, cea de îndată, principalul proiect a fost aprobarea fondurilor pentru achiziționarea gazului necesar producerii căldurii și a apei calde în oraș”, a declarat viceprimarul Aradului Călin Bibarț.

„Dacă anul trecut guvernul tehnocrat a acordat Aradului subvenție pentru energie termică în valoare de 16 milioane lei, iată că anul acesta guvernul PSD nu doar că a refuzat să acorde vreun ban pentru căldura arădenilor, ba mai mult ne-a anunțat că începând din 2018 ne va lua, anual 15 milioane euro ca urmare a măsurilor fiscale adoptate. Mă întreb unde sunt toate promisiunile cu care PSD defila anul trecut în campanie electorală? Cu siguranță, tăierea subvenției pentru căldura Aradului nu a făcut parte din ziarul făgăduințelor PSD”, a adăugat Călin Bibarț (foto).

Loading...
  1. OPINIA PUBLICA trebuie sa afle caracterul abulic si obedient al pesedistilor.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.