Bogdan Boca: „Ionel Ciupe, în permanență confuz și bulversat”

Bogdan Boca: „Ionel Ciupe, în permanență confuz și bulversat”

 

Co-președintele Organizației de Tineret a PNL Arad (TNL Arad), Bogdan Boca, îi dă o replică co-președintelui ALDE Arad, după ce acesta din urmă declarase că atmosfera din PNL nu este una bună, spunând că acesta este în permanență confuz și bulversat.

„Nu putem să nu observăm că domnul Ciupe este într-o permanentă stare de confuzie. Probabil că evenimentele politice petrecute în ultimul an și al căror martor a fost domnul Ciupe l-au cam bulversat. Situația în care se află domnul Ciupe în acest moment este cu atât mai comică, cu cât acesta a ales să devină un «veritabil» traseist politic. Părăsind vechiul Partid Național Liberal de frica fuziunii cu Partidul Democrat Liberal, amăgit fiind de promisiunile deșarte ale lui Călin Popescu Tăriceanu, domnul Ciupe a devenit «independent» politic prin celebra ordonanță a traseiștilor, apoi a devenit membru al Partidului Național al Mediului, pentru ca mai apoi, după mai multe încercări, să devină liberal-reformator. Nici nu s-a obișnuit bine cu numele partidului, că domnul Ciupe s-a trezit într-o altă alianță, culmea, liberal-democrată, alături conservatorii lui Felix”.

Bogdan Boca a mai adăugat: „Acest șir de evenimente au creat o oarecare confuzie în mintea domnului Ciupe, confuzie din care au rezultat și declarații cu privire la starea de spirit din PNL și la numărul de semnături pe care PNL l-a strâns pentru demiterea premierului Victor Ponta. În calitate de membru al noului PNL, dar și ca fost membru al vechiului PNL, îl asigur pe domnul Ciupe că atmosfera din partid este una nu bună, ci foarte bună. Totodată, îi spun că este confuz și că PNL nu a anunțat niciodată micșorarea targetului de semnături pe care ni l-am propus și că până în acest moment aproape 30.000 de arădeni au semnat pentru demiterea lui Victor Ponta. În ceea ce privește alegerile locale de anul viitor, domnul Ciupe nu are de ce să-și facă probleme în privința procentului pe care PNL îl va avea în județul Arad, pentru că acesta va fi cu siguranță unul bun, în conformitate cu oamenii cu care partidul nostru va veni în fața arădenilor”.

  1. stimati pnl-isti chiar pe exemplarul asta l-ati gasit sa gangaveasca.credeti-ma ca aveti oameni mai valorosi.sau?

    Raspunde
  2. Copiii spun lucruri care aparțin oamenilor mari. Doar din cauză că au învățat să citească.

    Raspunde
  3. CINE VORBESTE!!!!Acest individ acum o ceva vreme era un USL-ist convins si aprig.PRO PONTA si dusman al PDL-ului.Ce faci d-le Boca te-ai sucit.VREI ciolan??? NOI VOTAM ‘FALCA’ cu conditia ca tu sa NU apari pe nici o lista iar DACA vrei o functie prin concurs NU pe vorbe!!!!!!

    Raspunde
  4. Baăâaă trup de viespe, ești prost de dai în gropi, șmenar și cu curu cât valiza loază fără căpătâi ,vrei un os de ros, ia din față și marș la muncă jigodie nevertebrată.

    Raspunde
  5. Daca acesti indivizi reprezinta fruntea PNL ( PDL), mai bine sa se intoarca cu spatele.

    Raspunde
  6. Boca tu esti confuz si bulversat.Mai nu demult erai furios pe pdl pe d-l primar Falca pe Ovidiu Marian caci este omul pdl-ului etc.De Florin Galis ai uitat repede?Vrei CIOLN!?ai tupeu!In plitica la nivel de copil.D-le primar Falca te sustinem dar NU cu acest om pe liste sau in functi.Cu acest om se pierde voturi…

    Raspunde
  7. Dobitocule , până nu demult, îi cărai țucalu lu galiș și Ciupe iar acum emiți fraze ce frizează ridicolul derbbedeule
    .Ai fost esti si vei fi un slugoi țucălar și nimic mai mult.

    Raspunde
  8. Bogdane,in vechiul PNL ai fost un obedient obraznic.Noi nu te-am acceptat.Gresala FATALA a lui Florin ca a pierdut ai fost si tu.NU esti de-l nostru…Dute la tine la PETROSANI si rezolvai politic pe ei daca te accepta..Si daca esti capabil cu copilariile tale..

    Raspunde
  9. Oare ce o fi predestinat sa fie acesta creatura numita Boca ? cu umeri ingusti si curu mare si mereu putind a transpirate , va rog fti amabili si spuneti-va parerile.

    Raspunde
  10. tinere! mai bine ti ai baga ceva in gura!….cand o sa ajungi sa faci ceva pt PNL cel putin cat ionel ciupe sa vorbesti! pana atunci sictir!

    Raspunde
  11. Boca suntem satui de tine si de obraznicile tale mediocre.Tu pentru noi n-ai nici o valoare.Vorbe in vint.Cine te stie nu te baga in seama!!!

    Raspunde
  12. Bine zici Boca, ciupe e doar un traseist marunt cu pretentii de mare om politic, au mai fost si altii ca el si au ajuns la groapa de gunoi a politicii.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.