Bogdan Boca (PNL): „PSD blochează Aradul în gunoaie! Salubrizarea orașului nu a fost votată de consilierii PSD“

Bogdan Boca (PNL): „PSD blochează Aradul în gunoaie! Salubrizarea orașului nu a fost votată de consilierii PSD“

Bogdan Boca declară că după lungi tergiversări a trecut proiectul privind amenajarea legăturii rutiere între Str. Cometei și Centura Aradului, pesemne cei din PSD nu au avut încotro și au fost nevoiți să se supună dorințelor arădenilor.

„Pe această cale doresc să le mulțumesc cetățenilor prezenți la dezbaterea publică de vineri și tuturor celor care au semnat că susțin acest proiect de hotărâre. Dar cum nu există ședință CLM fără opoziție aberantă din partea PSD, iată că acum ne lovim de problema salubrizării. Din nou consilierii PSD s-au opus aprobării contractului de salubrizare stradală din municipiu. Vărcuș & Co refuză să voteze acest proiect important pentru sănătatea publică şi pentru aspectul orașului, acuzând diverse ilegalități fantomatice și aruncând acuze nefondate“, a declarat Bogdan Boca.

„Scurt și la obiect, domnilor consilieri PSD și domnule deputat Todor, care vă aflați, din nou, vorbind fără noimă, aveți altă soluție?! Ați venit cu altă variantă? Ne propuneți ceva diferit? Sau doar vorbiți să vă aflați în treabă?! Doamna Stoenescu, vă place mizeria în casă? Preferați să stați cu mormane de gunoi în domiciliu? Dacă răspunsul este „Nu” atunci de ce obligați arădenii să suporte mizeria de pe străzi?! De ce nu ați votat pentru un oraș curat?!“, a mai spus consilierul liberal.

„Domnule doctor Furău, în calitate de medic cum ați putut vota împotriva unui proiect de curățenie? Ca și cadru medical respectabil în Arad știți prea bine că lipsa curățeniei este principalul factor care determină numeroase boli. De ce v-ați opus contractului de salubrizare stradală? Consilierii PSD s-au spălat pe mâini cu mizeria unui oraș care merită să fie impecabil. Rușine să vă fie tuturor celor din PSD!”a precizat Bogdan Boca.

  1. Lumea incepe usor , usor sa-si dea seama de adevarata fata a alesilor PSD, trebuie dusa o campanie de devoalare a lor si aradenii sa le cunoasca intentiile lor murdare.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.