Incendiu VIOLENT aproape de Arad. Zeci de muncitori din FABRICĂ au fost surprinși de FLĂCĂRI (VIDEO)

Incendiu VIOLENT aproape de Arad. Zeci de muncitori din FABRICĂ au fost surprinși de FLĂCĂRI (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp la o fabrică de lângă localitatea Șag, iar zeci de muncitori au fost surprinși de flăcări.

Coloana de fum, înaltă de peste 30 de metri, se puteau vedea de la mare distanţă, chiar de la 15 kilometri. Mai multe echipaje de pompieri au pornit în cea mai mare grabă spre locul dezastrului, scrie opiniatimisoarei.ro.

„Incendiul este în curs de stingere, arde generalizat pe o suprafaţă între 300 şi 500 de metri pătraţi, avem acolo cel puţin 10 maşini, dintre care 8 de stingere. Nu avem informaţii că ar putea există victime. Am înţeles că au fost evacuate undeva la 60 de persoane”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Andrei Ardelean, reprezentant ISU Banat.

 

  1. CARE E FABRICA FURNIZATI INFORMATIA COMPLETA

    Raspunde
    • In sagu de timis a fost incendiu. Nu in jud arad. Si nici nu cred ca e f aproPe de arad. Data viitoare sa va informati mai bine ca induceri in eroare oaameni.

      Raspunde
  2. Frigoglass,e fabrica

    Raspunde
  3. E vorba de Șag, lângă Timișoara, nu Șagu, dar voi n-aveți nicio treabă cu presa, cu profesionalismul sau cu geografia!

    Raspunde
  4. Nu o fi sag din judetul tulcea?

    Raspunde
  5. Daca este aproape de Arad evacuati o parte din oras N-V-S-E sa nu ne prinda viitura.Sa ne anuntati din timp va rog (redactia)ca am zama pa foc.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.