Boghicevici: „Acciza la combustibili este preţul plătit de români pentru experimentele populiste ale guvernelor Ponta”

Boghicevici: „Acciza la combustibili este preţul plătit de români pentru experimentele populiste ale guvernelor Ponta”

Deputatul PDL Claudia Boghicevici le cere tuturor parlamentarilor de Arad să susţină iniţiativa legislativă a PDL pentru anularea accizei de 7 eurocenţi la combustibili. Deputatul PDL subliniază că această nouă taxă va afecta întreaga economie şi consumul populaţiei, generând astfel creşterea sărăciei în România.

Claudia Boghicevici denunţă şi „propaganda mincinoasă a guvernului Ponta care a motivat impunerea accizei prin necesitatea obţinerii unor fonduri suplimentare pentru autostrăzi, în timp ce, în documentele oficiale, acelaşi guvern a comunicat FMI că respectiva acciză compensează găurile bugetare apărute după luarea unor măsuri populiste”

„Dezastruoasa acciză de 7 eurocenţi pentru carburanţi este preţul pe care sunt obligaţi să îl plătească românii pentru experimentele populiste făcute de toate guvernele Ponta în ultimii 2 ani. În timp ce guvernul Ponta, sprijinit atunci şi de PNL, se împăuna cu reducerea TVA la produsele de panificaţie, veniturile la buget scădeau exponenţial, acest guvern fiind oricum corijent la colectarea taxelor şi impozitelor. În ultima scrisoare oficială trimisă Fondului Monetar Internaţional, Guvernul Ponta recunoaşte că acciza la combustibili este o măsură disperată pentru a acoperi aceste găuri bugetare, deci nicidecum acciza nu va finanţa lucrări de infrastructură sau alte obiective pe care în mod mincinos le-a prezentat românilor. Mai mult, guvernul Ponta admite în faţa finanţatorilor internaţionali că reducerea TVA la pâine este doar o măsură temporară şi că este posibilă revenirea la cota de 24% pentru produsele de panificaţie. Iată cum experimentele socialiste ale guvernului Ponta pun pe butuci economia românească, afectând grav consumul românilor şi generând astfel creşterea fără precedent a sărăciei. Această catastrofală politică economică trebuie curmată cât mai repede posibil, înainte ca România să intre în prăpastie economică. PDL a depus în Parlament iniţiative de anulare a accizei suplimentare de 7 eurocenţi la combustibili, dar şi de anulare a taxei pe stâlp. Le cer tuturor colegilor parlamentari din Arad care nu fac parte din PDL să voteze iniţiativa noastră pentru a da o şansă relansării economice a României”, a declarat deputatul Claudia Boghicevici.

  1. d-na,puteti sa-mi spuneti la cat s-a ridicat faimoasa taxa de drum impusa de Basescu prin la fel de faimos slogan ,aici sunt banii d- voastra

    Raspunde
    • cucu (si pupaza) ,stai sa vezi taxa pe stilp si constructii speciale (rezervoare , platforme , silozuri , rafinarii ..etc) , scumpirea gazului ,curentului , combustibil ! Toate astea pt. campania electorala , bani „gestionati” de tov. DraCnea , dar va „beneficia” si D(R)ACINA POMPA !!!!

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.