BOLID de LUX căutat de autorităţile din Marea Britanie, depistat la Vama Nădlac

BOLID de LUX căutat de autorităţile din Marea Britanie, depistat la Vama Nădlac

Un autoturism căutat de autorităţile din Marea Britanie a fost depistat de poliţiştii de frontieră de la PTF Nădlac II.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au descoperit şi indisponibilizat un autoturism marca BMW, model 420 D, în valoare de 17.800 de euro, căutat de autorităţile din Marea Britanie.

„În data de 08.01.2020, în jurul orei 22, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II –  Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român S.S., în vârstă de 25 de ani, conducând autoturismul marca BMW, model 420 D, fabricat în 2013. În urma verificărilor specifice, s-a constatat că autoturismul figurează ca «bun căutat pentru confiscare», alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră.

Bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul în anul 2016 şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

„Autoturismul în valoare de 17.800 de euro a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, se mai arată în comunicat.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.