Bolid de peste 250.000 de euro, cu număr fals, condus pe străzile Aradului de un bărbat drogat

Bolid de peste 250.000 de euro, cu număr fals, condus pe străzile Aradului de un bărbat drogat

Polițiștii arădeni au depistat, aseară, la un control de rutină, un bărbat sub influența alcoolului sau a altor substanțe care conducea pe străzile Aradului un bolid de lux în valoare de peste 250.000 de euro.

Mai mult decât atât, în urma verificărilor s-a dovedit că autoturismul, un MCLaren, nu era înmatriculat, circulând cu un număr fals.

„La data de 2 martie a.c., în jurul orei 22,58, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat de 44 de ani, cetățean austriac, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Romanilor. Din verificări a reieșit că autoturismul nu este înmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat pe autoturism este fals. Testarea cu aparatul din dotare a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive (n.r. – posibil cocaină). Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a consumului substanțe interzise”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Potrivit IPJ Arad, „bărbatul este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul cu număr de înmatriculare fals”.

Foto: Captură video TV Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.