Un bărbat a decedat după ce a căzut de la etajul 7 al unui bloc din cartierul Aurel Vlaicu (FOTO) – UPDATE

Un bărbat a decedat după ce a căzut de la etajul 7 al unui bloc din cartierul Aurel Vlaicu (FOTO) – UPDATE

femeie, sinucidere, Arad, Vlaicu,

Un bărbat a căzut, luni dimineața, de la etajul șapte al unui bloc din municipiul Arad.

Incidentul a avut loc în cartierul Aurel Vlaicu, trupul bărbatului fiind găsit, inert, pe acoperișul magaziei unui local.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale ISU Arad și polițiști.

Vom reveni cu amănunte!

UPDATE1 / „Pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit în această dimineață, în jurul orei 7, pentru salvarea unei persoane căzute de la etajul 7 al unui bloc de locuințe din municipiul Arad, situat pe Calea Aurel Vlaicu. La sosirea echipajelor operative, persoana, un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani, nu prezenta semne vitale, iar decesul a fost declarat de către medicul echipajului Serviciului de Ambulanță Județean. La fața locului au fost alocate o autospecială de intervenție și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi. Cazul a rămas în atenția organelor abilitate pentru cercetări ulterioare”, precizează Ruxandra Klein, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

În urma cercetărilor, oamenii legii vor stabili cum a avut loc incidentul și dacă a fost vorba despre o sinucidere.

UPDATE2 / „La data de 4 martie, în jurul orei 7, polițiștii Secției 1 Vlaicu au fost sesizați despre faptul că o persoană de sex masculin ar fi căzut dintr-un apartament situat la etajul 7 al unui bloc din municipiu. Cadavrul a fost identificat în persoana unui bărbat de 74 de ani, din Arad, fiind transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei”, informează Claudia Iuga, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.