Bona: „Am venit să nu ne facem de râs, dar a ieşit o surpriză“

Bona: „Am venit să nu ne facem de râs, dar a ieşit o surpriză“

Unirea Tărlungeni a reprezentat o mare enigmă în această iarnă în seria a doua a ligii secunde. Gruparea de sub Tâmpa   a fost la un pas să se retragă, dar pe ultima sută de metri a decis să continue acest retur de campionat. Iar sâmbătă dimineaţă a reuşit un rezultat surprinzător, victorie cu 4 – 0 pe terenul celor de la Pâncota!

„Duminică am pus mâna pe telefon, i-am sunat şi le-am spus dacă vor să se întoarcă, dar nu ştim nimic de bani în acest moment. 15 băieţi au răspuns prezent, am reuşit săîl aducem pe Chirciu şi doi juniori. Sper să nu moară această echipă, la ce probleme avem. Sincer, eu îmi doream de la acest meci să nu ne facem de râs, având în vedere condiţiile. Am arătat bine în iarnă, dar cu aceste probleme nu ştiam cum ne vom prezenta. De-a lungul iernii am mai făcut antrenamente, dar după aceea timp de opt zile nu am mai făcut nimic.  Noi sperăm să terminăm campionatul, mai ales după acest meci. Am avut ca şi obiectiv intrarea în play-off, acum avem doar să încheiem campionatul. Sper ca după această victorie să atragem atenţia, să vină cineva alături de noi să ne sprijine, domnul primar ne-a făcut o surpriză şi a venit alături de noi la acest meci. Ne dorim să se mai rezolve din probleme, nu poţi juca la infinit fără bani. E un grup extraordinar, motivat, foarte bun cu caracter“, a declarat Daniel Bona despre situaţia echipei sale.

„Nu m-am aşteptat la o victorie în acest meci, câteodată fotbalul îţi rezervă şi astfel de surprize. Am făcut antrenamente doar de marţi, după opt zile de pauză. Ne-au plecat şi jucători, dar ne-am adunat şi iată că fotbalul ne-a rezervat o mare surpriză. Am avut şansă la 0 – 0, Pâncota a avut două ocazii importante, noi am reuşit să marcăm primii, după aceea – din ce am observat – suprafaţa de joc a împiedicat formaţia gazdă să construiască. Noi ne-am apărat bine, am avut şansă la greşeala portarului lor şi am făcut 2 – 0, după care jocul s-a terminat. E greu să construieşti ca şi o echipă gazdă pe o astfel de suprafaţă. Îmi felicit jucătorii, au dat dovadă de un caracter extrem de puternic, nu au cerut niciun ban ca să joace acum“, a punctat în legătură cu partida de la Pâncota antrenorul celor de la Unirea Tărlungeni.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.