Bona confirmă prezenţa la Pâncota

Bona confirmă prezenţa la Pâncota

Incertitudinea ce plana în ultimele zile asupra primei dispute din a doua parte a sezonului de liga a doua a fost lămurită în această dimineaţă. Unirea Ţărlungeni va face deplasarea pentru confruntarea de sâmbătă cu Şoimii Pâncota, având însă în continuare incertitudinea asupra lotului de jucători.

„Acum putem spune că sută la sută vom veni sâmbătă la Pâncota, pentru a juca. Dar în continuare avem probleme cu lotul de jucători. Dacă ar fi plecat doar cei patru despre care se ştie, ar fi fost foarte bine. Dar sunt mai mulţi jucători despre încă nu ştim dacă vor continua sau nu alături de noi. Încercăm să dăm de ei, să îi convingem să continue aici, directorul clubului e la Bucureşti unde încearcă să facă legitimările. La această oră, vă spun sincer, nu ştiu pe ce jucători mă voi baza la Pâncota. Încercăm să aducem 16 – 18 jucători, vom lua probabil şi mulţi juniori cu noi“, ne-a declarat Daniel Bona, antrenorul celor de la Ţărlungeni.

Acesta a deplâns situaţia în care a ajuns clubul său: „Îmi pare extrem de rău unde am ajuns, datorită acestor probleme apărute pe ultima sută de metri. Sunt cluburi care au restanţe foarte mari la jucători, noi eram cu salariile la zi şi uitaţi în ce situaţie am ajuns. Am avut un lot foarte bun, nu degeaba eram pe locul cinci în clasament. Noi începem campionatul, sperăm să îl terminăm, cu toate că nu avem o promisiune clară în acest sens de vedere.“

Partida dintre Şoimii Pâncota şi Unirea Ţărlungeni va începe sâmbătă, de la ora 11.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.