Român împuşcat în plină stradă, la Madrid. Autorii, tot români!

Român împuşcat în plină stradă, la Madrid. Autorii, tot români!

Un român de 39 de ani a fost împușcat, miercuri dimineață, la Madrid (Spania), în urma unei discuții aprinse pe care a avut-o cu mai mulți bărbați, se pare, tot români.

Incidentul s-a petrecut în cartierul San Fermín-Orcasur (Usera), în zona Caja Mágica. Potrivit declarațiilor martorilor, românul se afla în compania mai multor persoane și la un moment dat au început să discute aprins. Certurile au degenerat, iar unul dintre bărbați a scos un pistol și a tras două focuri, rănindu-l pe român în piciorul drept și în zona inghinală. Ulterior, agresorii au fugit. Un vecin a sunat la 112 și a chemat ambulanța.

Medicii de la serviciul madrilen de urgență SAMUR i-au acordat românului primul ajutor, acesta fiind transportat în stare gravă la Spitalul 12 octombrie din Madrid. Bărbatul se află în acest moment în stare gravă, însă este conștient.

Victima le-a spus polițiștilor sosiți la fața locului că a avut o discuție cu mai multe persoane și că la un moment dat una dintre acestea a scos o armă și a început să tragă.

Poliția încearcă să-i identifice pe agresori și să afle care au fost cauzele atacului, produs în plină stradă.

Foto: abc.es

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.