UPDATE: VIDEO/ „Bonnie și Clyde de România”, care au provocat o EXPLOZIE la un bancomat din Arad, prinși de polițiști! Cine sunt hoțiI

UPDATE: VIDEO/ „Bonnie și Clyde de România”, care au provocat o EXPLOZIE la un bancomat din Arad, prinși de polițiști! Cine sunt hoțiI

Hoții care au furat sute de mii de lei după ce au aruncat în aer un bancomat din Arad, au fost prinși de polițiști, în urma unei mobilizări impresionante de forțe. Ei sunt soț și soție și „lucrau” împreună.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Arad au efectuat ieri, 11 martie, trei percheziții pe raza județului Arad, la locuințele unor persoane bănuite de furt calificat și distrugere. Aici au fost descoperite și ridicate mai multe instrumente de spargere, două butelii de oxigen și acetilenă, racordate la furtunuri cu regulator de gaz cu manometre, și un cablu electric cu electroșoc, confecționat artizanal, informează IPJ Arad.

În urma investigațiilor a reieșit că, în perioada 6 – 14 ianuarie, persoanele vizate ar fi încercat să sustragă bani dintr-un ATM din Timișoara, iar la data de 14 ianuarie, ar fi sustras 424.880 de lei din interiorul unui bancomat din Arad, în urma provocării unei explozii care a distrus ATM-ul. De asemenea, după ce un bărbat a fost depistat în municipiul Arad, a fost indisponibilizat autoturismul folosit la săvârșirea faptelor. Bărbatul și femeia au fost reținuți, pe baza de ordonanță de reținere, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

Este vorba despre Ritan Ioan Flavius, de 32 de ani și Ritan Claudia, de 28 de ani. El are domiciliul în Semlac, județul Arad, iar ea în Dumbrăvița, județul Timiș.

În investigațiile desfășurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad și sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale, au fost angrenați și polițiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor, Direcția Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române, precum și de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Arad și de la inspectoratele de poliție din județele Timiș, Bihor, Maramureș, Cluj, Brașov, Argeș și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

UPDATE: Pe numele bărbatului bănuit de furt calificat şi distrugerea bancomatului, magistraţii au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Loading...
  1. In sfarsit un articol care informeaza…m-am saturat de articolele care nu spun nimic sau doar ca au fost retinuti doi soti din localitatea… pentru… dar nici un fel de amanunt despre cei doi, nu inteleg ce legi sunt astea de trebuiesc protejati hotii, violatorii, talharii, criminalii.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.