BREAKING NEWS/ Parktronic n-a murit! Începe RIDICAREA maşinilor

BREAKING NEWS/ Parktronic n-a murit! Începe RIDICAREA maşinilor

Primăria Municipiului Arad atrage atenţia că, în câteva zile, maşinile staţionate neregulamentar pe domeniul public vor fi ridicate.

„În curând, mașinile staţionate neregulamentar pe partea carosabilă sau vehiculele fără stăpân și abandonate pe domeniul public sau privat al statului ori al Municipiului Arad  vor putea fi ridicate, din nou. Un regulament în acest sens a fost aprobat în şedinţa de Consiliu Local Municipal din 19 februarie 2018,  iar în scurtă vreme acesta va fi pus în aplicare”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Municipiului Arad.

Potrivit municipalităţii, serviciul public de ridicare, transport și depozitare se va realizeaza prin intermediul Serviciului Parcări și Ridicări Vehicule din cadrul SC RECONS SA Arad. „Operațiunea de ridicare a unui vehicul staționat neregulamentar pe partea carosabilă ori a unuia abandonat  va fi demarată numai după primirea dispoziției de ridicare. Potrivit  Hotărârii de Consiliu Local Municipal nr. 73 din 19 februarie 2018, dispoziţia de ridicare este întocmită de agenții constatatori din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad și din cadrul Serviciului Rutier al I.P.J. Arad”, precizează Primăria.

De remarcat, că vehiculele ridicate vor fi transportate la depozitul din Municipiul Arad, situat str. Dosoftei F.N. De aici, ele vor putea fi recuperate de proprietari numai în urma achitării tarifelor corespunzătoare ridicării, transportului şi depozitării.

Foto: Arhiva

  1. prima data sa faca parcari gunoaiele dracului si dupa aia sa ne ia masinile. daca se ating de a mea le crap capul si le rup picioarele la toti

    Raspunde
  2. Parca am mai vazut acest film. Fostul primar Doru Popa a pierdut alegerile EXACT din aceasta cauza … a ridicarii masinilor. Falca nu a invatat nimic din asta, chiar daca el a fost cel care sustinea ca e ilegal sa ridici masinile. Dar atunci era in opozitie …

    Raspunde
  3. Bine, foarte bine Red Alin. De acum poti sa mergi sa-ti ridici autorizatia de imunuitate in fata legii. Daca ai o nevoie, o urgenta si incalci legea, poti parca unde vrei tu. Poti bloca o strada, o intrare intr-o curte cu multi locatari ( da-i in masa, ce daca ar putea fi nevoie de o salvare, pompieri sau altceva ). Poti bloca benzi intregi de circulatie daca vreau muschii tai, ca doar e orasul tau personal iar ceilalti trebuie sa-ti ceara voie si sa-ti ofere plocoane sa poata circula. Pai daca nu ai loc de parcare exact unde visezi tu sa te opresti asta e , doar nu o sa-ti misti umilele piciorute cativa zeci de metri. Uneori chiar mai putin. Ia sa stea ei,”tupeistii” de alti participanti la trafic, pe loc, pana-ti termini tu problemele, care pot dura cateva minute sau cateva ore. Ce naiba, doar e clar, cand tu esti in trafic, Aradul trebuie declarat oras inchis si trebuie instituita blocada generala, pana i-ti termini tu problemele. Sunt convins 100% ca afara din tara nici prin vis nu ti-ar trece sa te comporti asa. Acum, lasand gluma la o parte, din pacate, in tara asta, de zeci de ani, orice minune tine 3 zile. Ca si cu centurile si mai ales cu telefoanele. Din nou tam, tam, sporadic din cand in cand cate ceva se va face, dar in majoritatea cazurilor, un mare fas.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.