NEWS ALERT/ SCANDAL în Vama Nădlac! Şoferii de TIR au BLOCAT frontiera pe AUTOSTRADĂ! NU SE MAI POATE TRECE în Ungaria (VIDEO)

NEWS ALERT/ SCANDAL în Vama Nădlac! Şoferii de TIR au BLOCAT frontiera pe AUTOSTRADĂ! NU SE MAI POATE TRECE în Ungaria (VIDEO)

Scandal de proporţii în această seară, în Vama Nădlac, unde şoferii de TIR au blocat trecerea de frontieră pe sensul de mers spre Ungaria.

Potrivit martorilor oculari, supăraţi pentru că aşteaptă prea mult la vamă pentru a trece în ţara vecină, camionagii au blocat ambele benzi ale autostrăzii, inclusiv pe cea de urgenţă.

„Camionagii au blocat accesul turismelor la vama Nădlac, pe A1 enervați că așteaptă foarte mult pentru trecerea frontierei . Au ocupat b1,b2 inclusiv banda de urgentă, astfel nimeni nu poate trece in Ungaria”, a scris Valentin Badea, pe Facebook.

Acesta a postat şi o filmare, care poate fi urmărită mai jos:

Camionagii au blocat accesul turismelor la vama Nădlac, pe A1 enervați că așteaptă foarte mult pentru trecerea frontierei . Au ocupat b1,b2 inclusiv banda de urgentă, astfel nimeni nu poate trece in Ungaria.

Posted by Valentin Badea on 5 Martie 2018

Pe parcursul zilei, sute de TIR-uri au așteptat ore în șir pentru a trece în Ungaria.

Dezastru la vama Nadlac la iesire din tara

Posted by Cristian Sofrone on 5 Martie 2018

  1. […] NEWS ALERT/ SCANDAL în Vama Nădlac! Şoferii de TIR au BLOCAT frontiera pe AUTOSTRADĂ! NU SE MAI … […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.