BREAKING NEWS/ Se DECIDE soarta a MII de APARTAMENTE din Arad! Vom mai avea, sau nu, CĂLDURĂ în CALORIFERE?! UPDATE: Ce s-a HOTĂRÂT

BREAKING NEWS/ Se DECIDE soarta a MII de APARTAMENTE din Arad! Vom mai avea, sau nu, CĂLDURĂ  în CALORIFERE?! UPDATE: Ce s-a HOTĂRÂT

Reprezentanţii Ministerului Energiei, ai Primăriei Municipiului Arad, ai CET Arad şi ai Romgaz s-au întâlnit astăzi la sediul ministerului în încercarea de a găsi o soluţie la problema furnizorului de agent termic din Arad, somat de compania C- Gaz să plătească în avans pentru consumul de gaz.

În cazul în care nu se ajunge la nici un compromis, în această după-amiază se sistează furnizarea gazului către CET Arad iar toate locuinţele racordate la reţeaua centralizată a oraşului vor rămâne fără căldură şi apă caldă.

UPDATE 1/ Căprar: Primăria Municipiului Arad este singura abilitată să rezolve problema gazului de la CET

Deputatul Dorel Căprar susţine că în urma discuțiilor purtate cu ministrul Energiei, dar și după cum reiese dintr-o adresă a ministrului Dezvoltării, care poate fi citită aici: Raspuns ministru-CET, Primăria Municipiului Arad este singura abilitată să rezolve problema gazului de la CET, având la dispoziție sumele necesare pentru a-și plăti obligațiile față de furnizorul de gaz. Vezi aici ce a mai declarat Căprar!

UPDATE 2/ Arădenii nu rămân fără căldură

Potrivit unei informări primite de la purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Arad, în urma discuțiilor s-a găsit o soluție, iar arădenii nu vor rămâne fără căldură și apă caldă.

„C-Gaz Energie va furniza în continuare gaze naturale către CET Arad. În cele din urmă  s-a identificat o soluţie menită să deblocheze situaţia de la CET. Ea va fi pusă în practică în perioada imediat următoare, este declaraţia  primarului municipiului Arad, Gheorghe Falcă, la scurtă vreme de la încheierea întâlnirii ce a avut loc la  Ministerul Energiei.

„Întâlnirea de lucru dintre reprezentanţii Primăriei municipiului Arad, ai SC CET Arad  şi ai SNGN ROMGAZ SA s-a desfăşurat în prezenţa secretarului de stat în Ministerul Energiei, Doru Vișan. Iniţial au fost propuse mai multe soluţii de rezolvare a situaţiei de la CET Arad, convenindu-se asupra celei care putea fi pusă în aplicare în cel mai scurt timp. Miercuri, 14 februarie, este o programată o nouă întâlnire, de această data la  nivel local între reprezentanţii Primăriei şi cei ai SC CET Arad. Cu această ocazie se va definitiva procedura pentru aplicarea  soluţiei identificate la Bucureşti”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei municipiului Arad.

 

 

Loading...
  1. circ politic ieftin. sa va fie rusine!

    Raspunde
  2. PSD ar trebuii sa va fie rusine !, iar lunea sa va trimita la lada cu gunoi a istoriei.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.