CA DE LA MINISTRU LA MINISTRU/ Claudia Boghicevici: „Rovana Plumb trebuie să își ceară scuze pentru că a mințit”!

CA DE LA MINISTRU LA MINISTRU/ Claudia Boghicevici: „Rovana Plumb trebuie să își ceară scuze pentru că a mințit”!

Deputatul liberal Claudia Boghicevici, fost ministru al Muncii, condamnă ipocrizia actualului ministru al Muncii, Rovana Plumb, care în noiembrie 2014, în plină campanie pentru alegerile prezidențiale, promitea dublarea indemnizațiilor pentru victimele dictaturii comuniste începând cu 1 ianuarie 2015, pentru ca acum, când proiectul legislativ se dezbate în comisia de specialitate, să fie solicitată de către reprezentantul Ministerului amânarea aplicării acestei măsuri până la 1 ianuarie 2017.

Deputatul arădean arată că proiectul de lege pentru modificarea Decretului – lege nr.118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurată cu începere de la 6 martie 1945, precum şi celor deportate în străinătate ori constituite în prizonieri a fost discutat astăzi în ședința Comisiei pentru Muncă și Protecție Socială din Camera Deputaților, dar votul a fost amânat pentru săptămâna viitoare ca urmare a solicitării reprezentantului Ministerului Muncii de a fi prorogat termenul de intrare în vigoare al acestei măsuri.

„Ministrul Rovana Plumb și-a dat din nou arama pe față demonstrând că întreaga politică de protecție socială a guvernului Ponta este doar o imensă minciună și praf în ochii electoratului. Doamna Plumb a anunțat cu mare emfază dublarea acestor indemnizații exact înainte de turul 2 al prezidențialelor, a trimis proiectul de lege pentru a fi adoptat în procedură de urgență la Parlament, dar acum le întoarce spatele beneficiarilor acestei măsuri prin încercarea de a amâna cu 2 ani termenul de intrare în vigoare. Cinismul doamnei Plumb este cu atât mai revoltător cu cât în cazul acestei măsuri beneficiarii sunt oameni în vârstă, oameni care au suferit foarte mult în perioada dictaturii comuniste și care au nevoie de această dublare a indemnizațiilor astăzi, și nu peste 2 ani când pentru unii s-ar putea să fie prea târziu. Din păcate astfel de minciuni au ajuns să reprezinte marca guvernării Ponta iar Ministerul muncii este folosit pentru a pasa responsabilitatea identificării surselor de finanțare pentru această măsură către un viitor guvern. Reprezentanții acestui minister ar trebui măcar să aibă decența să își ceară scuze față de cei peste 45 mii de potențiali beneficiari ai acestei măsuri pentru faptul că actuala guvernare i-a mințit în față când le-a promis în campania electorală dublarea indemnizațiilor de la 1 ianuarie 2015”, a declarat deputatul liberal Claudia Boghicevici.

Loading...
 1. Fufulina asta are 2 calitati , e blonda si ipocrita .

  Raspunde
 2. Jos cu Rovana Plumb nu este buna de nimic

  Raspunde
 3. Rovana.. Ministra a tot stiutoare.. O mincinoasa care ar trebui snopita in bataie

  Raspunde
 4. Rovana mincinoase… In guvernarea ponta sunt selectati dupa hotie si minciuna… Sa nu o uitam nici pe Doamna campeanu .. Apropo ea a dat pensia sotului inapoi sau doar noi mame le care am muncit in timp ce copii dormeau trebuie sa inapoiem banii? Din pensiile promite pe dreptate???

  Raspunde
 5. madam boghicevici ai uitat ca ati taiat salariile la bugetari si ati incercat si cu pensiile care si asa erau vai mama lor.noroc cu curtea constitutionala, asa ca mai lasati vrajeala cu grija fata de romani.

  Raspunde
 6. Acelasi guvern, Aceeasi incompetenti…rezultatul se vede in viata de zi cu zi! Rovana Plumb nu face altceva decat sa confirme incompetenta acestui guvern!

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.