Caba despre gratuitatea la ştrand: „Deşi domnul primar a spus că nu se poate, eu vreau să demonstrez că se poate”

Caba despre gratuitatea la ştrand: „Deşi domnul primar a spus că nu se poate, eu vreau să demonstrez că se poate”

Samuel Caba, candidatul Mişcării Populare la funcţia de primar al Municipiului Arad, a prezentat într-o conferinţă de presă câteva dintre ofertele sale pentru arădeni.

„Este vorba despre oferta mea pentru Arad, care sper să se transforme într-un viitor contract cu Aradul”, a spus Samuel Caba.

Acesta s-a referit la gratuitatea transportului în comun pentru toţi pensionarii, nu numai pentru cei cu venituri mai mici de 800 de lei (aşa cum a propus Gheorghe Falcă). „Vreau ca pensionarii să nu mai fie discriminaţi, ci să aibă accest toţi, în egală măsură, la mijloacele de transport în comun”, a declarat Samuel Caba.

Acesta s-a referit şi la gratuitatea intrării în incinta Ştrandului Neptun, în zona comercianţilor (a barurilor şi a cafenelelor). „Deşi domnul primar a spus că nu se poate, eu vreau să demonstrez că se poate, mai ales că este vorba despre o hotărâre a Consiliului Local Municipal, care se poate schimba oricând, mai ales că se votează mecanic, mulţi dintre consilieri neştiind, de multe ori, pentru ce ridică mâna”, a spus Samuel Caba.

Samuel Caba

Acesta a declarat că, în calitate de membru în Consiliul de Administraţie al SC Recons SA (societatea care administrează ştrandul), a făcut această propunere de la bun început, nu numai acum, în preajma alegerilor.

Candidatul Mişcării Populare a vorbit şi despre reducerea cu 20 la sută a taxei de parcare, propunere pe care, din nou, a făcut-o în calitate de membru în Consiliul de Administraţie al Recons, de unde se aşteaptă să fie dat afară. „Pot să mă schimbe, dar eu nu o să mă schimb”, a declarat Caba.

  1. Aveti dreptate domnu Caba!

    Raspunde
  2. aiureli de campanie electorala

    Raspunde
    • hey „cineva” nu sunt aiureli de campanie electorala….este un adevar pentru ca neam saturat de minciuni si cred ca si voi la fel nu va-ti saturat sa fiti manipulati?…cat de orbii sa fiti sa nu va dati seama ca sunteti niste marionete in mainile unor oameni cu bani si cu statut politic….cu totii sunteti contra lui caba dar habar nu aveti ca schimbarea o sa vina cu el nu mai fiti atat de inchisi la minte si actionati faceti ce trebuie…deja stim pe de-rost minciuniile contracandidatiilor asa ca eu unu mam saturat….viitoru e in mainile voastre acum va veti alege bine sau rau pentru copii,nepoti si generatile viitoare….asa ca „mister cineva” nu te mai baga in seama ca nare rost…

      Raspunde
  3. Daca vrea sa faca gratuitate pentru intrarea dupa ora 18,00 eu l-as vota pe nenea asta dar numai daca se desfiinteaza si gardurile. Adica sa avem un strand mare cu tot felul de facilitati in timpul zilei si un spatiu mare si generos de petrecere a timpului seara si noaptea si nu un spatiu ciudat dar cu taxa si cateva cotete pe post de stranduri in strand.
    Daca isi scoate din cap si ideea ca pe strand ar fi bine sa se dezvolte si alte activitati decat cele strict destinate functiilor acestuia, atunci ar incepe sa fie pe de o parte coerent si pe de alta parte interesant d.p.d.v. electoral.
    Oricum m-as mira ca o persoana cu statut de slujbas pus politic (referire la functia din consiliul de administratie al recons) sa poata sa inteleaga Aradul din perspectiva omului normal si nu din perspectiva unui beneficiar de privilegii pe linie politica. Pentru astia din urma aradul si aradenii nu sunt altceva decat o gloata cu rol de satisfacere a intereselor personale, de grup, de clan, de partid etc. al smecherilor.
    Din pacate sistemul de vot cu liste blocate, consilieri legati de glie si primari dintr-un singur tur ne-a luat singura putere pe care o aveam, respectiv dreptul de vot si spun asta fiindca noi nu avem dreptul sa alegem si altceva decat ce ne baga pe lista grupurile care domina fiecare partid din tara asta. Noua ni s-a luat dreptul sa votam si altceva decat propunerile smecherilor din politica asta de rahat.

    Raspunde
  4. Cine mai e si papagalul asta????

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.