Site-ul UAV pe locul II în topul celor mai accesibile site-uri web pentru nevăzători

Site-ul UAV pe locul II în topul celor mai accesibile site-uri web pentru nevăzători

Universitatea „Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad are unul cele mai accesibile site-uri din Arad pentru persoanele nevăzătoare.

Zilele trecute a avut loc la Timişoara Gala de Premiere, a celor mai accesibile site-uri web aparținând autorităților publice din județele Arad și Timiș, UAV obţinând locul II. IT-iştii de la universitatea de stat din Arad au reușit să răspundă nevoilor persoanelor cu deficiențe de vedere și au accesibilizat site-ul instituției, astfel că beneficiarii cu handicap vizual pot oricând să navigheze pe pagina web www.uav.ro pentru a afla informaţiile dorite.

Premierea a avut loc în cadrul proiectului „Un web accesibil pentru toţi ” al Fundaţiei Education for Open Society (EOS), în parteneriat cu Asociația pentru Integrarea Persoanelor cu Deficiențe şi Asociaţia Nevăzătorilor din România, Filiala Arad şi se bucură definanţare prin Programul Fond ONG în România – Componenta 2 Justiţie Socială/Sub-componenta 2.2 Combaterea inegalităţilor sociale/sărăciei şi excluziunii, Fondul ONG în România, Mecanismul Financiar al Spaţiului Economic European 2009-2014.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.