Caba şi Bulumac s-au ÎNTÂLNIT în TAINĂ (FOTO)! Se RETRAG şi SUSŢIN UN ALT CANDIDAT

Caba şi Bulumac s-au ÎNTÂLNIT în TAINĂ (FOTO)! Se RETRAG şi SUSŢIN UN ALT CANDIDAT

Samuel Caba, candidatul PMP la funcţia de primar al Aradului, şi Sebastian Bulumac, candidat independent la aceeaşi funcţie, susţinut de societatea civilă şi PSD, s-au întâlnit în taină, astăzi, la restaurantul hotelului „Gio”, din Boul Roşu.

Cei doi adversari declaraţi ai primarului Gheorghe Falcă au hotărât să se retragă din competiţia electorală şi să o susţină pe candidata independentă Viorica Elvira Pop în cursa pentru Primăria Municipiului Arad.

 

Articolul este un pamflet şi trebuie înţeles ca atare 🙂

  1. Da, f amuzant

    Raspunde
  2. ha ha haaaaaaa haaaa! cine draq e elvira pop?

    Raspunde
  3. Politicieni gretosi. Un pastor apolitic si independentul psdului. Iar gluma e pe seama noastra a aradenilor. Rusine gunoaielor

    Raspunde
  4. gluma e Gogu Falca in toata aceasta poveste. o gluma proasta cu care am trait 12 ani. mare pacat!!

    Raspunde
  5. Ideea ca daca nu sustineti ca opozitie un singur candidat va zbateti degeaba !

    Raspunde
  6. Nici nu ar fi o ideea prea rea…cel putin din punct de vedere al aradenilor,care in mod sigur ar putea avea un primar cu adevarat independent,liber de influenta oricarui partid sau grup de interese si dedicat numai orasului!

    Raspunde
  7. Oricum ar fi prea tarziu cred.

    Raspunde
  8. gretosi mai sunteti, domnilor candidati sau pseudo-candidati !!! Ce faceti dumneavoastra, numai politica nu se numeste !

    Raspunde
  9. ieri la biserica penticostala din arad, toti neoprotestantii au hotarat sa-l sustina pe Falca, de aceea ei isi vor retrage toti noii protestanti ce se joaca de-a alegerile. Bulumac a fost pus ca si un bulumac in fata PSD-ului, care a si muscat-o.

    Raspunde
  10. Daca stai , gandesti si pui lucrurile cap la cap iti dai seama ca astia doi il sustin pe Falca-basistu , rusine sa va fie mai manipulatorilor !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.