Samuel Caba: „Eu NU renunţ la candidatura la primărie”. Nici Sebastian Bulumac NU RENUNŢĂ!

Samuel Caba: „Eu NU renunţ la candidatura la primărie”. Nici Sebastian Bulumac NU RENUNŢĂ!

Samuel Caba, candidatul PMP la funcţia de primar al municipiului Arad, a reacţionat ca urmare a unui articol cu caracter de pamflet publicat de noi: Caba şi Bulumac s-au ÎNTÂLNIT în TAINĂ (FOTO)! Se RETRAG şi SUSŢIN UN ALT CANDIDAT.

„Este o glumă făcută de cei de la newsar, glumă ce nu doresc să o comentez prea mult,ci doar să vă rog să o trataţi ca şi pe o simplă glumă! Eu NU renunț la candidatura la primărie, cum de altfel nu am abandonat niciodată o competiție! Apropo, să îmi facă cineva cunoștința cu D-na Elvira! 🙂 ”, a precizat Samuel Caba, candidat al PMP la Primaria Aradului.

La fel, staff-ul de campanie al lui Sebastian Bulumac a ţinut să-i asigure pe arădeni că nu se pune problema unei retrageri din cursa electorală. Ba dimpotrivă!

  1. Ceea ce se intampla este de noaptea minti . Am impresia ca traiesc intr-un film cu prosti . Voi toti nu v-ati prins pana acum ca toti candidatii inafara de candidatul Lupas si candidatul Filip Dorin sunt mana in mana cu Falca :))) Chiar asa cap de gaina aveti ? si minte de bibilica ? :)))) waisamar :))))

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.