Cadouri speciale la final de an

Cadouri speciale la final de an

Se apropie finalul de an și toată lumea se gândește la alegerea cadourilor speciale care să surprindă, să fie utile și plăcute.

Un cadou tradițional este reprezentat de agenda clasică, dar un plus de farmec și unicitate este conferit de alegerea personalizării acesteia.

Cadouri speciale la final de an poți găsi foarte ușor pe site-ul Atelierele Unika.

Agende și notesuri

Clasicele cadouri de final de an pot fi ușor transformate în ceva special precum dovleacul Cenușăresei în caleașcă fermecată folosind tehnicile moderne de genul: imprimare prin folio, print UV, emboss, timbru sec ori prin brodare.

Dacă ai o firmă cu un logo colorat, poți alege să comanzi agende la care să fie utilizat printul UV astfel încât să se mențină identitatea vizuală a propriului tău brand. Sau poate preferi emboss-ul care înseamnă scoaterea în relief a unor cuvinte ori imagini imprimate pe hârtie ori carton sau chiar piele. Evident există și posibilitatea să alegi imprimarea prin folio ceea ce înseamnă folosirea a două matrițe pentru încălzire și presare a unei folii pe materialul ce se dorește a fi imprimat. O modalitate foarte căutată de către firmele de specialitate este cea a imprimării prin timbru sec, cu alte cuvinte imprimarea unui logo folosind presiunea la cald. Există încă o variantă, cea a broderiei cu modele tradiționale românești, tehnică introdusă în România de către Atelierele Unika. Indiferent de tehnica aleasă, mai ai un pas la capitolul coperta: alegerea culorii. Atelierele Unika oferă o gamă extrem de mare de unde poți selecta ceea ce dorești. Practic ai de ales dintre cele peste 40 de culori de piele naturală și peste 100 de nuanțe de piele ecologică.

După alegerea aspectului exterior al agendei, poți trece la pasul următor, cel al alegerii interiorului. În funcție de dorință și necesitate, poți comanda agende datate, nedatate ori combinate, agende cu buzunare interioare ori cu suport (simplu sau dublu) pentru pix.

Cadouri speciale

Alături de agende, poți opta pentru cadouri care să completeze în mod plăcut și să formeze practic un set. Ai de ales între etui pentru instrumente de scris realizat din piele naturală, breloc sau portchei din piele naturală, portcard, etui pentru ochelari, portfard, suport pentru căști, portofel pentru damă ori bărbat. Aceste accesorii sunt realizate din piele naturală, însoțite de accesorii de înaltă calitate precum cele utilizate la casele de modă. Poți alege aceste produse astfel încât să se asorteze cu agenda creând un set frumos, clasic, elegant, stilat, în ton cu tendințele modei.

Pentru partenerii de afaceri ori manageri, un cadou ideal este reprezentat de o mapă de birou. Specialiștii Unika au realizat un model inedit combinând într-un mod aparte piesele care compun o mapă de birou. Așadar un astfel de produs poate fi alcătuit fie din 8 piese (deskpad – dimensiune 43×63 cm, suport de cărți de vizită, suport diverse, suport creioane, suport sub, toc, peniță, călimară de cerneală), fie din piese variate, în funcție de alegerea ta. Poți opta fie pentru o culoare unică a acestor produse, fie pentru combinarea a două culori. Absolut toate produsele sunt realizate din piele naturală.

Alături de o mapă de birou, agendă ori accesorii din piele, puteți să comandați și o mapă pentru documente. Aceasta poate fi utilizată atât pentru dosare, cât și pentru tabletă, spațiul interior fiind extrem de generos. De asemenea, există buzunare cu burduf, închise cu capsă, unde puteți așeza telefonul, portofelul ori cărțile de vizită. La această gamă de produse, veți găsi și variante realizate din fibre de lână reciclate.

Absolut toate aceste agende personalizate, se pot realiza la alegere, prin aplicarea timbrului sec, prin print UV, folio, emboss ori prin broderie. Puteți alege să trimiteți logo-ul companiei ori denumirea firmei, un cuvânt special pentru a personaliza produsele comandate.

Poți alege cadou perfect

Atelierele Unika oferă mai multe game de agende: Agende Piele Ecologică, Agende Gama Tradiții, Agende Gama Decor, Agende Gama Flexi, Agende Gama Eco, Agende Gama Lux, Agende Gama Clasic, Agende din Piele și Materiale Reciclate, Agende Piele. De asemenea, puteți alege produse din gama de Notes, Portofele, Cadouri Corporate, Set Mape de Birou, Mape Documente. Toate aceste produse pot fi personalizate la nivel exterior și interior. Ele sunt ambalate individual.

Absolut toate produsele realizate de specialiștii firmei sunt lucrate manual, cu drag și pasiune de către oameni cu experiență.

Designul modern al produselor realizate de Atelierele Unika este ușor de recunoscut prin calitatea sa net superioară. Potrivit clienților, aceste produse sunt perfect adaptabile oricărui mediu, indiferent că vorbim de mediu casnic ori business. Modul în care se comunică cu reprezentanții firmei reprezintă o altă recomandare călduroasă primită de la clienți, iar promptitudinea cu care li se răspunde la cereri, modul rapid și eficient de rezolvare a taskurilor denotă profesionalism. Recomandarea cea mai de preț este realizată chiar de către clienți care au devenit fideli produselor Unika.

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.