Demers diplomatic pentru Republica Moldova

Demers diplomatic pentru Republica Moldova

În cadrul unui eveniment diplomatic cu caracter economic, vor fi semnate luni, 20 noiembrie 2017, la Chișinău, două acorduri de colaborare în beneficiul cetățenilor Republicii Moldova.

Astfel, Centrul Interregional de Advocacy și Diplomație din Chișinău va semna protocoale de colaborare cu Consulatul Onorific a Republicii Moldova pentru regiunea Marche-Abruzzo, Italia, reprezentat de Excelența Sa Roberto Galanti, precum și cu Consulatul Onorific al Republicii Cipru pentru regiunea Emilia Romagna, tot din Italia, reprezentat de Excelența Sa Giovanni Bella.

„Cele două acorduri de colaborare au ca scop principal promovarea Republicii Moldova în plan extern. Părțile convin a se informa reciproc despre oportunități economice, culturale și de altă natură care privesc Republica Moldova. Convin de asemenea să conlucreze pentru capacitatea unor investiții externe în Republica Moldova, să dezvolte împreună proiecte în domenii diverse în beneficiul cetățenilor Republicii Moldova”, a declarat dr. Antoniu Martin (foto), președintele Centrului Interregional de Advocacy și Diplomație.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.