Calimente a preluat ALDE Arad. Cine mai vine în partid

Calimente a preluat ALDE Arad. Cine mai vine în partid

Așa cum se vehicula de câteva zile, deputatul Mihăiță Calimente a fost numit președinte interimar al ALDE Arad. Decizia a aparținut Comisiei de Fuziune și este semnată de cei doi copreședinți, Daniel Constantin și Călin Popescu Tăriceanu. Conform respectivei decizii, Ionel Ciupe şi Mircea Purcaru au fost desemnaţi prim-vicepreşedinţi.

Deputatul Mihăiță Calimente a confirmat informația pentru newsar.ro.

Potrivit informațiilor noastre, alături de Calimente la ALDE vor mai sosi și alți membri ai vechiului PNL, deja vehiculându-se numele lui Tiberiu Dekany și Florin Galiș.

Foto: Arhivă

  1. Bravo Calimente!!!

    Raspunde
  2. fost dinamovist actual ; el prezidente conducator suprem pa romaneste daboos

    Raspunde
  3. Nah Ciupe!…. Iar te-a „facut” Galis!!!!! HahaHa! Acum unde mai mergi? Vezi ca aia de la USR sunt disperati dupa oameni de nadejde… si la bine, dar mai ales la greu!

    Raspunde
  4. „Porcu” si POrcaru, au CIUPIt magaru! Si din ALDE cascaval, sau ales cu-n papaGal!

    Raspunde
  5. ALDE incepe sa ne dezamageasca,daca intra si Falimente in joc mai ramane Falcosu cu pasul 2.

    Raspunde
  6. bravo ALDE, exact de asta avea nevoie Aradul! ACUM ESTE INTRADEVAR O ADUNATURA JEGOASA DE TRASEISTI POLITICI, MAI ALES DACA VIN SI CEILALTI 2 POMENITI!

    Raspunde
  7. LIBERAL ARADEAN 12 august, 2016, 9:53 pm

    Calimente nu a preluat ALDE , a distrus ALDE !!!Cât despre cei doi menționați pseudoliberali , ce să mai zic , or fi trei cu Calimente , pardon patru că e și Porcaru cu ei . Vai și amar va fi de ALDE și de liberalism !!! Probabil asta se dorește !!! Nu am crezut că Tăriceanu pune botul la această mascaradă politică !!! Curvă și nedreaptă este politica în România !!! Oare până când !!! Dacă și Tăriceanu a fost în stare de așa ceva , de la cine să mai avem așteptări și speranțe !!! Urât și inuman v-ați comportat d-le Tăriceanu cu cei care v-au susținut in idei care păreau democratice și liberale !!! Ați făcut pact cu dușmanul !!! Sunteți un trădător !!! Păcat !!! Veți plăti pentru asta !!! RUȘINE !!! În Arad nu mai aveți ce căuta !!! Veți fi huiduit împreună cu cei pe care i-ați promovat în ALDE fără nici un merit !!! Încă o dată RUȘINE !!!

    Raspunde
    • Tu nu ești Liberal Arădean tu ești sluga lui Falca si Ciupe dacă ai fi Liberal adevărat ai sti mai multe deci in concluzie un luzer

      Raspunde
      • UN OM BINE INTENȚIONAT 13 august, 2016, 8:12 am

        Cristi in loc să te amesteci unde nu te pricepi , plătit de impostori , mai bine ai pune mâna pe carte și să mai înveți !!! Altfel vei vedea lucrurile și nu te va putea manipula toți imbecilii !!! E numai spre binele tău ceea ce-ți spun !!!

        Raspunde
    • Cum sa distrugă ALDE dacă acum a preluat partidu !!! Voi frustraților iar sunteți slugile lui Ciupe cred ca aveti un nod in git.si opropob sa nu va înecați

      Raspunde
  8. A,vine VERMORELU la Arad?la bucuresti nu i-a tinut figura,aici la Arad,are vam aproape,poate mai pune apa in vermorel!!!!!!!!!!!!

    Raspunde
    • Misiche nu ți-ai bagă tu in cur vermorelu sa vezi ce iese in primu rind vermorelu na existat cine era cu vermorelu era Finu lui Caius Parpala dar tu de unde sa sti dacă te manipulează Ciupe sau a Falca

      Raspunde
  9. Papagalilor voi Nati făcut inveata voastră nimic pentru Arad cind o sa faceți cum au făcut cei trei de care ziceți sa mai scrieți dar in afara ca sunteți pupincuristi lui Ciupe Si Falca Nati făcut nimic si nici n-o sa faceți

    Raspunde
  10. Su cu Purcaru cum mai este istetilor de la Bucuresti? Il excludeti su nu? Vai, mama voastra de oameni de nimic. Cu Tariceanu in frunte. Poate cu ocazia asta isi vor da seama si Ciupe ca nu merita sa-si piarda vremea si banii pe care se straduieste sa-i faca. Lasa-ii Ionele si mergi la pescuit ca vei avea mai mult de castigat.

    Raspunde
  11. ARĂDEAN TRĂDAT 13 august, 2016, 5:01 pm

    Oare Tăriceanu realizează ce a făcut sau este orbit in continuare de minciunile lui Calimente ? Oricum la Arad nu se va vota ALDE cu Calimente pe liste decât în procent de maxim 3% iar dacă pe listele de deputați sau senatori vor apare si alți impostori de talia lui Migăita , procentul va fi de sub 1% ! Și cu asta ce-ați făcut d-le Tăriceanu !!! Nu-mi pot da seama la ce v-ați gândit când ați făcut această gafă politică de proporții !!! Nu mi-am putut închipui că sunteți în stare de așa ceva !!!

    Raspunde
  12. Florea, cunoscator al obiceiului 14 august, 2016, 6:44 pm

    Problema nu este Calimente, ci felul cum intleg uniisa faca politica. UNii au depus eforturi de a inchega o echipa la Arad iar peste o vreme conducerea centrala, cea cu gandirea, a ales sa puna alti oameni sa conduca grupul care s-a format. Asta e una din prostiile care se fac mereu in toate partidele. Calimente, daca ar intelege aceste lucruri ar fi trebuit sa refuze din start o astfel de numire, inainte de a lua legatura cu organizatia din Arad. La propriu, nu prin intermediar.

    Raspunde
  13. Florea ai imbatranit si esti depasit de politica contemporana „ar fi cazul sa -ti vezi de drum”…..!

    Raspunde
  14. ALDE va merge inainte nu exista om de neinlocuit.

    Raspunde
  15. Ca am imbatranit este foarte adevarat, dar ca sunt depasit e fals. Politica contemporana nu mai are demult de-a face cu politica, ci cu totul altfel. Iar de drum imi vad oricum…

    Raspunde
  16. mah Florea, mare politician ai mai fost…..tu si papagalul ala de ciupe sunteti niste traseisti gretosi, acum cu calimente si decani si galis veti fi niste TRASEISTI PNTCD-ISTI GRETOSI !!!

    Raspunde
  17. Adi, de pe margine poți spune tot ce vrei doaar că nu te ia nimeni în seamă. Exacu așa cum faci când cu poarta goală tu ai fi reușit să înscrii, iar cel din teren sărmanul, a ratat. Intră în politică, asumă-ți ceva și apoi vorbește cât vrei. Până atunci, las-o așa că tot nu o vei băga în poartă.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.