Călin Bibarț NU A RENUNȚAT la intenția de a candida la funcția de PRIMAR

Călin Bibarț NU A RENUNȚAT la intenția de a candida la funcția de PRIMAR

Nu cred nici în ruptul capului că primarul interimar Călin Bibarț a renunțat la ideea de a candida la funcția de primar al Aradului la alegerile locale din acest an, acceptând în schimb propunerea partidului de a candida la alegerile parlamentare pe un loc eligibil.

Asta în pofida mesajelor pe care PNL Arad le-a transmis public cu o insistență obsedantă.

Însuși Bibarț lasă să se înțeleagă că nu a renunțat. Imediat după Comitetul Director al PNL Arad de săptămâna trecută, în care liberalii și-au (re)desemnat candidații la funcțiile de primar al Aradului și președinte al Consiliului Județean, în persoanele lui Sergiu Bîlcea și Iustin Cionca, Bibarț a avut o postare pe Facebook care le-a dat multora de gândit:

https://www.facebook.com/calinbibartarad/photos/a.2219169898136541/2628557333864460/?type=3&theater

Ei bine, mesajul primarului interimar este cât se poate de clar și a făcut furori în tabăra liberală.

Totuși, șefii PNL l-au lăsat pe Bibarț în șah când, în paralel cu desemnarea candidaților la alegerilor locale, au solicitat depunerea candidaturilor interne pentru alegerile parlamentare. Dar, de ce atâta grabă când parlamentarele sunt abia în toamnă? Răspuns: Pentru a-l forța pe Călin Bibarț să-și manifeste intenția de a candida la Camera Deputaților, unde i s-a promis că va fi locul I pe listă, deviind-l astfel de pe traiectoria Primăriei. Iar Bibarț și-a depus candidatura, pentru că, dacă nu o făcea, nu era „nici în car, nici în căruță”. Adică, pierdea locul de pe lista pentru alegerile parlamentare iar la candidatura pentru primărie era greu de crezut că partidul ar fi revenit, de bună voie, asupra deciziei de a-l susține pe Bîlcea.

Acestea fiind spuse, Bibarț revine cu o postare nouă:

https://www.facebook.com/calinbibartarad/photos/a.2219169898136541/2632058593514334/?type=3&theater

Și de această dată, mesajul este unul de natură să-i pună pe gânduri pe cei care-l vor plecat din Arad pe Călin Bibarț. Omul nu spune nicăieri că a acceptat propunerea PNL de a candida la Camera Deputaților, ci doar că a primit-o „cu demnitate”. Pe propunere. Nu cu entuziasm, nici cu încredere, dar nici cu resemnare!

În final, Bibarț ține să sublinieze că, totuși, „cea mai importantă este opțiunea arădenilor”. O încheiere deloc întâmplătoare, pentru că arădenii tocmai sunt chestionați, într-un sondaj cât se poate de serios, în legătură cu potențialii candidați la funcția de primar. Or, la cum pune Bibarț problema, dacă va ieși bine în sondaj, nu ne-am mira ca acesta să-și asume candidatura la funcția de primar. Dacă nu, va merge în Parlament iar toată lumea va fi fericită.

De urmărit!

  1. Si de ce ar renunta? E sansa vietii lui si e constient de asta.

    Raspunde
  2. dl Bibart nu e prost. asteapta sondajul ca sa nu faca valuri aiurea in partid.

    Raspunde
  3. Mare caracter, ce sa spun…. Spune ba, vreau sa candidez, nu te ascunde ca un popandau, nu sta la cotitura. Securisme…

    Raspunde
  4. Ma gandesc eu asa , or fi aradenii atat de fraieri incat sa dea Aradul pe mana lu Balcea si Budhigoaia ? SPER CA NU , VOI CE ZICETI ?

    Raspunde
  5. Bibart e un primar bun si devotat Aradului. sa ramana el aici si sa mearga altii la parlament

    Raspunde
  6. Domnul Bibart, ar trebui să fie mai transparent, faptul că lasă loc de interpretări nu-i face cinste. Dacă și – a depus cererea pentru candidatură ar trebui sa fie mândru ca poate reprezenta interesele Aradului la București. Faptul ca, își face notorietate datorită interimatului, pe mine personal ma intriga. Oare ce o fi facut in perioada in care a fost viceprimar?, eu nu am auzit de el, nu am auzit de el nici in timpul scandalului de la liceul german…. Haideți să fim serioși, nu poți fi primar doar in momentele care îți convin.

    Raspunde
  7. Eu stau în micalaca, dar pe la noi în cartier nu l am văzut decât pe domnul Bilcea. Vine ne asculta și când sunt probleme, lucruri mai grele încearcă sa le rezolve. Pe domnul Bilcea l am văzut de câteva ori, pe Bibart îl vad zilnic cum se hlizeste, dar doar pe rețeaua de socializare. Realitățile Aradului sunt între oameni nu online. Încrederea o obții dacă stai fata în fata cu problemele fiecaruia.

    Raspunde
  8. Felicitări sergiu, Aradul are nevoie de un primar ca tine …… succes Bibart in parlament .

    Raspunde
  9. Bibart, nu esti deloc transparent…spune ca veri sa candidezi la Primaria Arad….faci de rusine partidul PNL…ai aluns sa fri un om slab…oricum esti cunoscut ca un om razbunator.

    Raspunde
  10. Si pe langa asta eu zic ca il tine Coldea in ,,brate”, numai asa are tupeul acesta de a face de rusine partidul! Acest om este in stare sa mearga la PSD si sa candideze din partea lor! Eu unul nu vreau sa fie aradul transformat intr-un ,,serviciu securist” !

    Raspunde
  11. UN frustrat si un papagal…se ascunde dupa fusta lui COLDEA….

    Raspunde
  12. Iti dau dreptate Bogdan Andrea! Si pe langa asta eu zic ca il tine Coldea in ,,brate”, numai asa are tupeul acesta de a face de rusine partidul! Acest om este in stare sa mearga la PSD si sa candideze din partea lor! Eu unul nu vreau sa fie aradul transformat intr-un ,,serviciu securist” !

    Raspunde
  13. marius, mircea, bogdan, andreas, ioan etc mai opriti-va ca va pica budigaii de frica

    Raspunde
  14. VanDenFalk von Anderlecht 27 ianuarie, 2020, 1:46 pm

    Iesi „de sub papuc” Bibi si spune-ne raspicat ce faci. Ai suficienti sustinatori pe care i-ai „lasat in ceata”. Partidul isi da autogol daca nu te sustine.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.