„Liceul German, al doilea Colectiv?” Părinţii elevilor INTOXICAŢI au ieşit la PROTEST (FOTO + VIDEO)

„Liceul German, al doilea Colectiv?” Părinţii elevilor INTOXICAŢI au ieşit la PROTEST (FOTO + VIDEO)

Zeci de părinţi ai elevilor care au avut de suferit ca urmare a deratizării, dezinfecţiei şi dezinsecţiei de la Liceul „Adam Muller Guttenbrunn” (Liceul German) au protestat duminică seara, cerând pedepsirea celor vinovaţi de intoxicarea copiilor.

„Suntem un grup de părinți ai căror copii au avut de suferit de pe urma iresponsabilității, incompetenței, nepăsării și a corupției. Suntem un grup de părinți care ne-am săturat să fim mințiți de cei care au obligația morală și legală să asigure educația, să garanteze integritatea fizică și sănătatea copiilor noștri. Suntem un grup de părinți care ne-am săturat să căutăm răspunsuri bătând la uși încuiate, după două săptămâni de coșmar, petrecute mai mult în spital și fără să avem certitudinea că toți copii noștri vor fi bine.Mesajul nostru este simplu: NU VĂ ATINGEȚI DE COPIII NOȘTRI! Scopul nostru este moral și corect: TOȚI CEI VINOVAȚI de ceea ce au pățit acești copii, SĂ RĂSPUNDĂ, indiferent cine sunt! Doleanțele noastre nu sunt multe. Vrem doar răspunsul sincer al autorităților și garanția faptului că ne sunt în siguranță copii”, au declarat organizatorii protestului.

„AUTORITĂȚLE au ales să tacă, să ne plaseze cât mai departe de punctul 0 al tuturor celor responsabili de ceea ce întâmplă în acest oraș și au pasat evenimentele în cârca exclusivă a școlii. Precizăm pe această cale că acțiunea noastră nu este direcționată și nici nu este o formă de presiune asupra colectivului de cadre didactice de la Liceul German”, mai afirmă organizatorii protestului.

Aceştia s-au arătat dezamăgiţi de numărul mic al celor care au ieşit să protesteze duminică seara.

Foto + video: Ramona Morjan

Dezamăgiți de lipsa de participare a părinților! Doar nouă ne pasă?

Publicată de Ramona Morjan pe Duminică, 26 ianuarie 2020

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.