Călin Popescu Tăriceanu, candidatul ALDE la alegerile prezidențiale

Călin Popescu Tăriceanu, candidatul ALDE la alegerile prezidențiale

Călin Popescu Tăriceanu va fi candidatul ALDE la alegerile prezidențiale din toamna acestui an, a anunțat deputatul Eusebiu Pistru într-o conferință de presă.

Președintele ALDE Arad a declarat că, deși Călin Popescu Tăriceanu a declarat imediat după alegerile europarlamentare că nu este o opțiune pentru el să candideze la alegerile prezidențiale, președinții de organizații au insistat în favoarea candidaturii sale.

„Având în vedere sondajele, în care domnul Tăriceanu era creditat cu șanse reale de a intra în turul al doilea la alegerile prezidențiale, este clar că domnia sa va fi candidatul ALDE”, a declarat Eusebiu Pistru, susținând că toți președinții de organizații județene vor susține candidatura liderului ALDE la președinție.

În plus, afirmă Pistru, nu a fost abandonată nici varianta unei candidaturi comune cu PSD, astfel încât Călin Poescu Tăriceanu să fie susținut în demersul său de actuala alianță de la guvernare.

  1. LA 3% cat ati luat in Arad , 4% la nivel national , Ramoliceanu vostru va iesi presedinte atunci cand Muresul va curge de la Arad spre Deva , cat despre pistrache -vaselinache …nichipercea politicii aradene !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.