Premii pentru elevii merituoși din Șofronea

Premii pentru elevii merituoși din Șofronea

Elevii din Șofronea cu rezultate bune la învățătură au fost premiați pentru realizările lor.

Evenimentul a avut loc zilele trecute, la școala din localitate.

Au primit premii:

Ciclul primar
Karla Păștean (clasa 0), Daniel darius Șimăndan (clasa I), Miruna Bodea (clasa a II-a), David Drăgan (clasa a III-a) și Alexandru Cuciovan (clasa a IV-a), pentru rezultate deosebite la învățătură și concursurile școlare.

Ciclul gimnazial
Denis Harabulă și Flavius Borlan (ambii în clasa a V-a), care s-au clasat le locul al doilea la Olimpiada Satelor la Matematică, Marcos Glodeanu (clasa a VI-a) și Alexia Fofiu (clasa a VIII-a), care au primit mențiune la concurlul județean de Limba română, și Larisa Iosifescu (clasa a VIII-a), pentru participarea la faza națională a Olimpiadei de ecologie „Made for Europe”.

Merituoșii elevi au fost răsplătiți și cu câte un voucher în valoare de 100 de lei cu care pot face cumpărături la Atrium Mall, grație implicării unui tânăr om de afaceri din localitate, Octavian Potolia. Acesta i-a mai oferit Larisei Iosifescu și o excursie de două zile în țară.

„Indiferent de rezultatul pe care-l veți obține, nu încetați să visați la mai mult, continuați să urcați treptele valorice și să valorificați tot ceea ce ați dobândit alături de profesorii voștri”, le-a transmis Octavian Potolia elevilor premiați.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.