Călin Popescu Tăriceanu: „Susținătorii dreptei autentice nu se mai regăsesc în PNL”

Călin Popescu Tăriceanu: „Susținătorii dreptei autentice nu se mai regăsesc în PNL”

Prezent la Arad, co-preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat, într-o conferinţă de presă, că actualul PNL nu mai reprezintă liberalismul şi că listele pentru alegerile parlamentare ale respectivului partid sunt înţesate de membri ai PDL. Referitor la poziţionarea de puţin peste 21 la sută a PNL în sondajele de opinie, Călin Popescu Tăriceanu a spus, ironic, că nu e nevoie să fie întrebat cât crede că va mai scădea partidul până la alegeri.

Călin Popescu Tăriceanu a avansat, însă, o explicaţie la scăderea PNL în sondajele de opinie: Asocierea cu preşedintele Klaus Iohannis şi preocuparea (doar) pentru problemele minore ale românilor.

„Susținătorii dreptei autentice nu se mai regăsesc în PNL”, a concluzionat Călin Popescu Tăriceanu.

La conferinţa de presă de la Arad au mai participat co-preşedintele ALDE Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu, fost ministru al Educaţiei, şi deputatul Mihăiţă Calimente. În sală s-au mai aflat, între alţii, Florin Galiş, Titu Gheorghiof, Ionel Ciupe, Tiberiu Dekany, Mircea Purcaru, Daniel Trifon, primarul oraşului Nădlac Ioan Radu Mărginean etc.

tariceanu-la-alde-arad

  1. Liberalii adevărați sunt cei care fac politică PSD-istă. Și cei care, împreună cu aliații lor din PSD, își apără cu curaj colegii amenințați de justiție. Cei care se distanțează programatic și civic de liderii compromiși ai PSD-ului, continuatori ai zestrei ideologice comuniste, nu sunt liberali adevărați!

    Raspunde
  2. Tariceanule, mori! …mama ma-tii de hot ordinar!

    Raspunde
  3. Aradul il sustine pe un liberal adevarat ca si Tariceanu.Jos PDL-ul!!!!!cei care au taiat pensile si salarile.

    Raspunde
  4. Tăriceanu este un politician mult mai credibil decât tot ce are acum ţara. Dar oamenii lui din Arad sunt sub orice critică.

    Raspunde
  5. Daca oamenii lui Tariceanu din Arad sunt sub orice critica ,atunci cum sunt oamenii lui Basescu ? Sau a lui Ponta ? Dintre totii parca Galis este cel mai bun….. Dar ramane de vazut

    Raspunde
  6. Oare a fost informat Tariceanu de insultele pe care Galis le-a adus la adresa lui.inainte de a merge in ALDE?

    Raspunde
  7. niki,nu fi rau,ai vazut cum Galis calca doar intre linii(uitate pe poze),hlizindu-se la Tari!!!!!!i-a fost frica sa se apropie de el (poate i-ar fi spus mars de aici).ha,ha,ha

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.