Călin Popescu Tăriceanu vine la Arad

Călin Popescu Tăriceanu vine la Arad

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu soseşte vineri la Arad, pentru o întâlnire cu activul de partid.

La Universitatea de Vest din Timişoara va avea loc o conferinţă cu tema „România, a şaptea putere economică în Europa” la care va participa preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, împreună cu liderii ALDE Arad. Aceasta se va desfăşura vineri, 16 octombrie.

După ce aceştia se vor întâlni cu oameni de afaceri în cadrul conferinţei, se vor deplasa la Arad, la sediul ALDE Arad pentru discuţii, urmând ca apoi să susţină o conferinţă de presă.

  1. Haide d-le Tariceanu sa ne mai amintim cum arata un ”liberal”care nu a dat mina cu PDL-ul.

    Raspunde
  2. Aradean nedumerit 16 octombrie, 2015, 8:06 am

    Pai acuma vine? Nu mai e nimeni la alde, bobar, ghiorghiof au plecat, e becul stins. A ramas traseistul de ciupe, impreuna cu soferita mirela

    Raspunde
  3. Aradene au ramas cei mai buni dintre cei mai buni.Tot liberali adevarati,Ciupe si toti ceilalti.Iar se supara unii din fostul PDL.

    Raspunde
    • anca, mirela sau ….. cum poate sa fie ciupe un liberal adevarat? Adica pana era la pnl credea intr-o doctrina iar acum crede in alta? Mai nou citeste de prin carti sa arate ca s-a cultivat…. Dragilor, dragelor nu va faceti de ras cu asemenea oameni, suntem curiosi ce va mai promite in campania electorala ca pana acum nu a facut nimic din ce a promis vreodata!

      Raspunde
    • Liberali adevarati zici? Ciupe si toti ceilalti?? care toti? care ceilalti ma? :))))

      Raspunde
  4. De departe, Tăriceanu este cel mai rasat dintre cei ce reprezintă nația asta. Dacă vine la Arad, o face pentru că aici funcționează una din organizațiile partidului pe care l-a fondat. Cu scopul de a menține liberalismul în Parlament și nu numai.

    Raspunde
    • Tariceanu este individul cu cea mai maleabila coloana vertebrala (similara cu a unui sarpe) din politica romaneasca. Un om fara caracter, se vede cel mai bine daca-i analizezi parcursul politic, se pupa cu Comunistii lui Iliescu din PSD si apoi cu urmasii de vaza a acestuia de prin anii 90. In viata personala, la fel de nestatornic, 6 neveste spune tot despre principiile morale si despre caracterul lui. A zis bine Baselu o treaba, „Inima zburdalnica” . Asa e si in politica Tariceanu, o inima zburdalnica, iubeste tot ce-i aduce avantaje, functii si putere, asta e principiul sau „liberal”, el confunda liberalismul cu libertinismul.

      Raspunde
      • Omul și-a luat 6 neveste pe care le-a dus la starea civilă. Dacă fiecare și-ar duce femeile cu care umblă la starea civilă, cred că acolo nu ar fi pauză nici de țigară. Așa că mai ușor cu pianul pe scări, moraliștii neamului…

        Raspunde
    • Mai taci traseistule!!!

      Raspunde
  5. tot respectul pt dl Florea care are curajul sa isi dezvaluie identitatea cand face comentarii spre deosebire de restul de struti lasi..dar ce poti sa ceri unor PDListi?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.