Mircea Purcaru: „Ce s-a întâmplat cu cele 8 milioane de euro care n-au mai ajuns la CET?”

Mircea Purcaru: „Ce s-a întâmplat cu cele 8 milioane de euro care n-au mai ajuns la CET?”

Pe fondul ultimelor discuţii privind situaţia gravă a CET-urilor din Arad, Mircea Purcaru, copreşedinte ALDE Arad, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă faptul că primarul Gheorghe Falcă dă vina ba pe Guvern, ba pe alţii, când de fapt este vorba de o proastă gestionare a banilor de către Primărie.

„Am auzit învinuirea pe care primarul i-a adus-o fostului primar Dorel Popa, cu privire la pierderile de la CET. Nu este adevărat, în 2004 nu erau pierderi, acestea au început în 2007”, a precizat liderul ALDE.

„Acuză permanent Guvernul că nu dă bani. Într-adevăr, Guvernul a predat administraţiei locale CET-urile având convingerea că acestea au posibilitatea de a accesa fonduri europene.” a spus Purcaru.

În încheiere, copreşedintele ALDE Arad a pus o întrebare la care ar trebui să răspundă primarul Gheorghe Falcă: „Ce s-a întâmplat cu cele 8 milioane de euro care s-au primit în toamna 2014 şi nu au mai ajuns la CET?”

 

  1. Când a dat Falcă vreun răspuns șa problemele seriosase? Dacă totuși va încerca probabil va spune că banii au fost opriți de Ponta sau cine știe ce alte trăznăi.

    Raspunde
  2. D-le Purcaru ne plac intrebarile d-stra.O sa primiti si raspuns?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.