Cămătar PRINS de oamenii legii. CE AU DESCOPERIT poliţişii în timpul percheziţiei domiciliare

Cămătar PRINS de oamenii legii. CE AU DESCOPERIT poliţişii în timpul percheziţiei domiciliare

Un bărbat de 38 de ani este cercetat pentru cămătărie, după ce poliţiştii au descins la un imobil al acestuia şi au descoperit mai multe probe care-l incriminează.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 38 de ani, din Sântana, care, în cursul anului 2019, ar fi oferit, cu titlu de împrumut, bani și produse din alimentara pe care o deține pe raza localității. Au fost identificate 16 persoane cărora bărbatul le-ar fi perceput, pentru sumele împumutate și produsele achiziționate, o dobândă de 50% lunar, reținându-le ca și garanție carduri de salarii, cărți de identitate și alte înscrisuri”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, într-un comunicat de presă.

„În urma percheziției domiciliare efectuate de polițiști, în imobilul dețint de bărbatul în cauză au fost depistate 12 carduri bancare, 5 cărți de identitate precum și înscrisuri cu care s-ar fi garantat returnarea sumei împrumutate de către părțile vătămate. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de camătă, polițiștii continuând documentarea activității infracționale a bărbatului”, se mai arată în comunicatul IPJ.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.