Gheorghe Falcă, făcut PRAF pe Facebook la o postare a PNL Arad! Siegfried Mureşan pus şi el la zid după o „limbă” trasă primarului

Gheorghe Falcă, făcut PRAF pe Facebook la o postare a PNL Arad! Siegfried Mureşan pus şi el la zid după o „limbă” trasă primarului

Gheorghe Falcă, primar al municipiului Arad şi preşedinte al PNL Arad, a fost pus la zid în comentariile făcute de arădeni la o postare sponsorizată a PNL Arad în care era anunţată candidatura acestuia la alegerile europarlamentare.

La postare a adăugat un comentariu şi europarlamentarul Siegfried Mureşan, care a spus: Prezenta lui Falca Gheorghe pe lista noastră de candidati este un castig pentru PNL. Experiența lui in administratia locală va fi foarte utila in Parlamentul European.”  Bineînţeles că a fost taxat rapid pentru „limba” pe care i-a tras-o primarului de Arad.

Cu toate că demersul PNL Arad a avut şi comentarii pozitive, numărul acestora – la ora scrierii acestor rânduri – era copleşit de cel al comentariilor negative, dezaprobatoare la adresa lui Gheorghe Falcă.

Pentru că, între timp, postarea ar putea fi ştearsă, postăm mai jos un print screen care conţine inclusiv comentariul lui Siegfried Mureşan.

https://www.facebook.com/arad.pnl/photos/a.1415003095474441/1991813871126691/?type=3&theater


Şi o mostră din multitudinea de comentarii:

  1. nu a primit decat ceea ce merita

    Raspunde
  2. la ce lista au liberalii cu Rares Bogdan, Falca si Blaga nu stiu daca fac 20%

    Raspunde
  3. Tineti minte ca Falca a demolat ilegal cortul „Fara penali in functii publice” iar apoi nu a vrut sa elibereze semnaturile.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.