Cămătărie de SUTE DE MII de EURO, la Arad, cu AMENINŢĂRI, INTIMIDĂRI şi DISTRUGERI! UPDATE: Făptaşii au fost ARESTAŢI

Cămătărie de SUTE DE MII de EURO, la Arad, cu AMENINŢĂRI, INTIMIDĂRI şi DISTRUGERI! UPDATE: Făptaşii au fost ARESTAŢI

Două femei și un bărbat au fost reținuți după o „afacere” de 400.000 de euro, soldată cu distrugerea fațadei unui magazin.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au desfășurat, ieri, trei percheziții pe raza municipiului, la domiciliile a două femei de 40 și 45 de ani și a unui bărbat de 35 de ani, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

În urma cercetărilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, s-a stabilit că, în perioada 2016 – 2019, arădeanca de 40 de ani ar fi împrumutat unei femei suma de 70.000 de euro, primind apoi de la victimă, cu dobândă, suma de aproximativ 400.000 de euro, banii fiind virați într-un cont bancar, arată IPJ Arad.

Potrivit polițiștilor, în urma imposibilității victimei de a mai plăti și alte sume considerate datorie și dobândă, persoanele în cauză ar fi săvârșit mai multe acte de intimidare, amenințare și acte de constrângere, constând în distrugerea fațadei magazinului alimentar pe care îl deține partea vătămată.

Cele două femei și bărbatul au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezențați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de cămătărie, șantaj și favorizarea infractorului.

UPDATE: Făptaşii au fost ARESTAŢI

Cele două femei şi bărbatul au fost arestaţi pe o perioadă de 30 de zile, pentru cămătărie şi şantaj.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.