Campanie electorală HAZLIE, la Arad! FALCĂ a fost făcut MINCINOS din cabinetul lui IGAŞ! (VEZI FOTO)

Campanie electorală HAZLIE, la Arad! FALCĂ a fost făcut MINCINOS din cabinetul lui IGAŞ! (VEZI FOTO)

Războiul bannerelor dintre ACL (PNL+PDL) si USD (PSD+PC+UNPR) capătă accente hazlii la Arad.

Astfel, după ce de pe geamurile cabinetului parlamentar al senatorului PDL Constantin Traian Igaş a fost atârnat un banner (jos, foto 1) pe care scria „MINCINOSUL”, cu o săgeată îndreptată spre un mash cu Victor Ponta, din cabinetul parlamentar al deputatului PSD Flavius Măduţa a venit o replică pe măsură. Astfel, pe geamul cabinetului lui Flavius Măduţa a fost atârnată imaginea primarului Gheorghe Falcă (jos, foto 2), astfel încât săgeata cu inscripţia „MINCINOSUL” să-l indice pe edilul şef al Aradului, liderul PDL Arad.

Bineînţeles că, între timp, a dispărut bannerul cu inscripţia „MINCINOSUL”!

Oare ce mai urmează!?!?

mincinosul 1

mincinosul 2

 1. Doamne prosti mai îs

  Raspunde
 2. SA VA BATA DUMNEZO PE TOTI!

  Raspunde
 3. aradenii stiu cine este mincinosul … sa nu iti pese ani de zile de autostrada Arad-Nadlac si de pasaje si pe urma sa zici ca din cauza traficului din vestul tarii este afectata economia Romaniei …

  Raspunde
 4. Falca e mincinosul si coruptul.vor incepe procesele dupa ce Basescu pleaca de la Cotroceni

  Raspunde
 5. Mai lasati si pe altii sa mai faca campanie voi astia de la PSD.Ati vandalizat Aradul in fiecare campanie.Toti am mai pus un benner un poster numai ca voi intreceti limita.Macar daca ati face curat dupa mizeria pe care o faceti.Aici il sustin pe Ghita.

  Raspunde
 6. asa ii trebuie la primariu lu peste .. tot timpul face anticampanie dar el e o victima . vaisamar

  Raspunde
 7. Cetatean in varsta din Micalaca 27 octombrie, 2014, 9:05 am

  Futa-l mama lui pe Falca ca i-oi tai grumazu do’mna !!!

  Raspunde
 8. Deja o dai in penibil, mai Orlando. Te-au cumparat astia de la PSD si pe tine si te-au facut lacheul lor de partid.

  Raspunde
 9. lasati vrajala hotilor ca nu va mai ajunge cat furati

  Raspunde
 10. Falca nu fura doar face ,face ,face …. De exemplu podul de la Micalaca de 3 ori pe an este reparat de firma „prietena” . Fantani muzicale , Biserici si Mall-uri cat cuprinde . Daca pentru aradeni asta inseamna dezvoltare locala , foarte bine ,sa-l puna primar pe viata pe Falcone . Il merita .

  Raspunde
 11. Mai desteptilor voi ganditi un pic daca vine Ponta la putere ce se va intampla? In primul rand Vestul tarii nu va mai primii fonduri nimic pt ca vor fi pompate la Moldoveni ca doar aia il voteaza, vor creste impzitele si taxele pt ca tre sa-si scoata banii bagati in campanie si vom ajunge mai rau decat inainte de 89 ca doar tot comunistii vor fi la putere. Cum naiba il puteti sustine pe mascariciul asta? nici unul nu e bun de presedinte ca toti vot ciolanul, dar asta? vai de noi si de noi va fi

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.